Az elmúlt pár bezártsággal töltött év után igazi felüdülés az idei nyár, hiszen már bátrabban lehet kirándulni, utazni és strandolni. Természetesen a 2022-es fürdőruhatrendek is hűek ehhez a régi-új, felszabadult érzéshez: idén minden eddiginél élénkebb színek, utazásra csábító trópusi minták és sok-sok különleges fazon közül válogathatunk. A spanyolok pedig mint, mindig, most is tudják, mitől döglik a légy: az Ysabel Mora legújabb kollekciójának fürdőruhái és strandruhái egytől egyig az idei divat megtestesítői. Gyere, ismerd meg a legcsinosabb darabokat, amelyekben egy igazi mediterrán szépségnek érezheted magad a vízparton.

Variációk a trópusi virágmintára - változatos bikinikollekció az Ysabel Morától

Ismerős az érzés, amikor megtetszik egy szín vagy egy minta, de az adott fürdőruha a szabása miatt nem tartana elég stabilan, nem takarna eleget, nem lenne praktikus az aktív, csúszdázós és röpizős strandolásokhoz vagy egyszerűen nem a te stílusod? Az Ysabel Mora 2022-es kollekciójával többé már az ilyen helyzetekben sem kell kompromisszumokat kötnöd.

Az Ysabel Mora a trópusi virágmintának idén egy egész termékcsaládot szentelt, amelyben

Trópusi virágmintás strandruhák

Idén hódítanak a nyári overálok. Legyen szó a kötelező esti kutyasétáltatásról, a strandbüfé felfedezéséről, egy egész heti nagybevásárlásról vagy akár a barátnőkkel való találkozásról, ezek a lenge strandruhák igazi jolly jokerek lesznek a gardróbodban.

Egy ilyen darab például akkor is szuperpraktikus, ha két keréken fedeznéd fel a nyaralóhely környékét, vagy ha egyszerűen nincs kedved szoknyát viselni az utazáshoz.

Az Ysabel Mora gyengéd gumirozású nyári overálja egy jól szellőző, igény szerint spagettipánttal kiegészíthető strandruha. Ha viszont valami nőiesebbre vágysz, a márka csipkés hátú jumpere lesz számodra a tökéletes választás. A nyakban megkötős, hátul vastag, csipkepántokkal díszített Ysabel Mora overál igazán szexis darab, amelyben bátran büszkélkedhetsz napcsókolta bőröd szépségével - akár még egy koraesti randevún is.

Irány a természet - Ysabel Mora bikinik növénymotívumokkal

2 éve ilyenkor a pandémia miatt szinte még el sem hagyhattuk a lakást, ezért most nem véletlen, hogy a 2022-es fürdőruhatrendek főszereplői a természetközeli minták. Mivel szinte minden második textíliáról levelek és virágok köszönnek vissza a lehető legváltozatosabb színekben és fazonokban, te is igazi amazonnak érezheted magad ezekben a darabokban.

A pasztellszínek szerelmeseként szabadon választhatsz az Ysabel Mora színes levélmotívumos sportos vagy bandeau szabású fürdőruhái közül. Előbbit a stabil tartás és a díszpántok teszik különlegessé, míg utóbbit az oldalt megkötős bikinialsó és a markáns királykék részletek emelik ki a kollekció többi darabja közül.

Az Ysabel Mora új fürdőruhái közül természetesen a virágmintás darabok sem hiányozhatnak. A sárga hibiszkuszmintás bikini remekül ötvözi a napsárga szín vidámságát és a visszafogott pasztellárnyalatok nőiességét, a sötétkék alapon virágmintás bikini pedig sportos és remekül személyreszabható választás az igazán nagy nyári csobbanásokhoz.

Ha a dzsungel királynőjeként idén nyáron pálmalevelekbe öltöztetnéd magad, háromféle Ysabel Mora fürdőruha közül válogathatsz:

Az örök divat - csíkos fürdőruhák az Ysabel Mora módra

Úgy tűnik, hogy a csíkok sosem mennek ki a divatból, de miért is kellene eltűnniük? Egy jól kiválasztott csíkos fürdőruha nemcsak optikailag segít, hogy a lehető legjobb formádban tündökölhess a strandon, de akár a szivárvány különböző színeit is magadra öltheted vele.

Az Ysabel Mora az idei kollekcióban két nagyon különböző csíkos fürdőruhát álmodott meg:

Egyszerű, de nagyszerű egyszínű Ysabel Mora fürdőruhák

Egy egyszínű fürdőruhával szinte lehetetlen mellélőni: elég egy olyan árnyalatot választanod, ami passzol a bőrtónusodhoz, a szem- és hajszínedhez és a divat alakulásától függetlenül, éveken át trendi maradhatsz majd. De ez természetesen nem egyenlő azzal, hogy a spanyol márka kollekciójában unalmas darabok kaptak helyet.

Az Ysabel Mora egyszínű fürdőruhái egytől egyig különlegesek valamiben:

 

Még mindig keresed az idei nyár tökéletes fürdőruháját? Vagy csak szívesen pakolnál egynél több bikinit a nyaralásra, hogy legyen miből válogatni?
Nézz körül az Ysabel Mora legújabb fürdőruhakollekciójában még ma »

2022 július 19 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.