Fizetés utánvétellel:

-amennyiben futárszolgálattal kerül a termék kiszállításra a következőkkel fizethetsz:


- bankkártyával – Fox Post, - GLS
- készpénzzel – GLS, GLS CsomagPont

- Amennyiben bankkártyával fizetsz, arról bizonylatot nyomtat ki a futár.
- A fizetés a következő hitelkártyával teljesítheted:

-MasterCard
- Maestro
- Visa
- American Express

Online fizetés Barion rendszeren keresztül


- Barion rendszeren keresztül. A rendszer biztonságos csatornát használ.

- A bank kizárólag a vásárló által megadott, a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártya adatokat kapja meg az SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon.


- A személyes adatokról és a vásárlás tartalmáról nem kap információt.

-A fizetőoldal adattartalmáról a Szolgáltató szintén nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el.

- A tranzakció eredményéről a bank tájékoztat téged.

- A megrendelés végösszegeként kifizetett összeget a Bank zárolja a folyószámládon.

-A következő kártyákkal fizethetsz:

- MasterCard
- Visa
- American Express

PayPal

- Fizess PayPal-al és tudd nagyobb biztonságban pénzügyi és vásárlási információidat!

- Gyors, így időt takaríthatsz meg, amivel megkönnyítheted fizetéseid!

- A PayPal rendszer minden számlázási és fizetési információt eltárol, így nem szükséges minden alkalommal megadnod azokat.

- A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról.

- Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadnod, ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név, valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.


Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

- Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
- Visa vagy Electron bankkártyádat
- Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:


A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

A Belstilo garantálja, hogy teljes biztonságban vannak az adataid nálunk. Erről részletesebben Adatvédelmi irányelvek olvashatsz.