Tökéletes melltartó? Létezik!

 

Tökéletes melltartó a mindennapokban, ami olyan, mint egy jó barát: hűséges, jól érzed magad tőle minden nap, és borzasztó nehéz lenne lecserélni egy ugyanolyanra? Létezik! Bizton állítjuk, hogy minden nő megérdemel egy legjobb barátot, és minden nőnek szüksége van egy olyan melltartóra, amiben egész nap tökéletesen érezheti magát.

Azok a melltartók, amiket a mindennapok során használsz, fontos, hogy kényelmesek legyenek. Amikor egy borús hétfő reggelen még az ágyból sem akarsz kibújni, akkor jól esik tudni, hogy van egy szuper melltartód, amiben könnyebb lesz végig csinálni a napot.

Olvasd végig a tippeket, és a trükköket, hogy Te is megtalálhasd álmaid tökéletes melltartóját!

Ne engedj a kényelemből!

A hétköznapi, tökéletes melltartóknál is elengedhetetlen, hogy kényelmesek legyenek.  A csipkés push-up, vagy a pánt nélküli melltartók tökéletesek és dögösek, amikor randira, vagy péntek esti buliba mész, de egy kényelmes és megbízható melltartó az, amit egy szokásos munkanapon, vagy egy lusta vasárnap reggelen is viselni szeretnél.

A t-shirt melltartó szerintünk az egyik legjobb választás, ha a kényelemről van szó. Ezek a varrás nélküli darabok előre formázott kosárral készülnek ezek is a gyengéd tartást, és a kényelmet szolgálják. Ezeket a darabokat úgy tervezik, hogy láthatatlanok legyenek a felsők alatt (innen a nevük).

Ellenőrizd, hogy minden passzol-e!

Ha azt szeretnéd, hogy megtaláld azt a tökéletes melltartót, ami mindig, minden körülmények között érted „dolgozik”, tudnod kell, hogy tökéletesen illeszkedik-e rád. Ezt kideríteni jóval többről szól, minthogy megnézed, hogy szorít-e. Számos dolog van, amire figyelned kell a kosaraknál, és a pántoknál is, hogy megtudd, neked való-e egy melltartó. Győződj meg arról, hogy a két kosár közötti rész kényelmesen illeszkedik a bőrödre- nem csípődik be, és nem is áll el. Ellenőrizd, hogy a melltartó merevítője rásimul-e a mell alatti testrészre. Ezek apróságnak tűnnek, de hidd el, ezek döntik el, hogy a melltartód hosszútávon is beválik-e.

Ne mondj le a szépségről!

A kényelem nem azt jelenti, hogy a melltartód nem lehet szexi is. Magabiztosnak, és gyönyörűnek szeretnéd érezni magad minden nap, igaz?

A tudat, hogy egy izgalmas melltartó van a ruhád alatt, bármikor segíthet, hogy jobban érezd magad, akár egy rosszabb napodon is. Attól még, hogy a komfort és a megfelelő tartás a legfontosabb, ne félj egy kifinomult, izgalmas darabot választani. Ha esetleg attól tartasz, hogy egy mintás darab átlátszódna a világosabb ruháidon, válassz nude, vagy rózsaszínes árnyalatút egy kis díszítéssel, hogy hozzáadj egy kis fűszert, egy kis pluszt a hétköznapokhoz.

Ha már megtaláltad, nagyon vigyázz rá!

a tökéletes melltartó

Ha egyszer megtaláltad a számodra tökéletes melltartót, úgy vigyázz rá, mint valami kincsre!

A legtöbb nő már tudja, hogy a kiváló minőségű, tökéletesen illeszkedő melltartó nem jön csak úgy szembe! Ha te már megtaláltad, ne sajnáld az időt és az energiát, hogy gondját viseld: két-három használat után mosd ki.

Ha ennél többet vársz, a szennyeződések, és az izzadság összegyűlik rajta, és idővel elszínezheti a melltartót. Amikor csak lehetséges, kézzel mosd a melltartót, ha erre nincs időd, legalább teregesd ki mosás után- ne szárítsd szárítógépben, mert a hő még a legjobb minőségű darabokat is hamar tönkre teszi.

Ha tudod, hogy nem tudnál lemondani a kedvenc darabodról, javasoljuk, hogy amikor megtalálod, rögtön vegyél belőle kettőt, így biztos, hogy sokáig élvezheted.