Ha otthonodban nincs padlófűtés és összefüggő szőnyegpadló, a téli hónapokra a vastag zoknik mellett érdemes egy pihe-puha, meleg papucsot is beszerezned. Egy jól szigetelt papuccsal nemcsak a hideg lábak libabőrt okozó érzésével számolhatsz le egyszer és mindenkorra, de megjelenésedbe is becsempészheted azt a kis pluszt, amellyel otthon is a legjobb formádban tündökölhetsz majd. Olvass tovább, fedezd fel az Ysabel Mora legfrissebb kollekcióját és válaszd ki az ízlésednek megfelelő, legmelegebb papucsot.

Csíkos Ysabel Mora papucs a divat szerelmeseinek

A fehér, a krémszín és a bézs csakúgy mint a lakberendezési trendekben, az otthoni ruházat és kiegészítők terén is évek óta óriási népszerűségnek örvend. A megnyugtató, skandináv stílust tükröző árnyalatokat pár nem mindennapi csíkozással ötvözve az Ysabel Mora tervezői csapata olyan meleg papucsot alkotott, amely korosztálytól függetlenül remek választás a téli mindennapokra.

A márka legmelegebb papucsaihoz hasonlóan ez a modern csíkos darab is 100% poliészterből készül. Ez azért szuper, mert más textilekkel szemben a poliészter kiemelkedő kopásállósága és szakítószilárdsága miatt még a nappali táncparkettjén rendszeresen bolondozó hölgyeknek is hosszú-hosszú évekre praktikus választás.

Rózsaszín meleg papucs fehér pompomokkal

Ki mondta, hogy a játékos pompomoknak kizárólag a sapkákon és a sálakon van helye? Az Ysabel Mora rózsaszín meleg papucsa ránézésre pont olyan, mintha szeretett nagymamád készítette volna. A kötött hatású, pihe-puha gömbökkel díszített darab már első látásra az otthon melegét varázsolja a szívedbe, felvéve pedig azonnal felmelegíti fázós lábaidat.

Ha magadnak már beszerezted, itt az ideje, hogy szeretteidet is meglepd egy ilyen különleges lábbelivel. Az Ysabel Mora praktikus méretezése lehetővé teszi, hogy a lehető leggyorsabban megtaláld azt a meleg papucsot, amely úgy fog illeni édesanyád, barátnőd, testvéred vagy párod lábára, mint Hamupipőkére az üvegcipő.

Mályva cosy puha női papucs az igazán fázósaknak

Az Ysabel Mora mályva színű meleg papucsa azoknak készült, akik nemcsak fázós talpukat, de bokájukat is szeretnék elrejteni lábbelijükben. A 100%-os poliészter belül olyan puha, mintha csak egy felhőn járnál, kívülről pedig selymes fényével dobja fel megjelenésedet.

A meleg papucs húzózsinóros megoldása ráadásul azt is lehetővé teszi, hogy

  • önfeledten kergetőzz gyermekeddel a lakásban,
  • magabiztosan állj a létra tetején, amikor ablakot pucolsz,
  • pillanatok alatt odaérj az ajtóhoz, ha a futár egy régóta várt csomaggal csenget.

Puha szürke papucs az otthoni eleganciáért

Igazi luxus a lábaidnak és a szemnek is: itt az Ysabel Mora legmelegebb szürke papucsa a minimalista stílus kedvelőinek. Az elegáns varrásokkal díszített lábbeli örökké divatos árnyalatával szinte minden köntöshöz, pizsamához és szabadidőruhához remekül passzol.

Vidd magaddal ezt a papucsot a legjobb barátnőiddel közös wellness hétvégére és lepd meg őket is 1-1 párral, hogy ez a hasznos emlék otthon is eszükbe juttassa majd az utazásotok legszebb pillanatait. A letisztult Ysabel Mora dizájnnak köszönhetően ez a meleg papucs a legkisebb utazótáskában is elfér, helyet hagyva a legjobb szettjeidnek és kedvenc téli pizsamádnak is.

Férfi papucs motiváló gondolattal

Az Ysabel Mora legújabb kollekciójában természetesen a férfiakról sem feledkezett meg. A szezon egyik legnépszerűbb darabja a sötétkék alapon rozsdabarna idézettel díszített meleg papucs, amely egy szuper napindító mottóval dobja fel viselőjét.

Lepd meg párodat egy meleg papuccsal, hogy szívesebben menjen ki a konyhába nassolnivalóért, ha filmezni támad kedvetek.



A legmelegebb papucsot keresed fázós lábaidra?
Nézz körül ITT »

2023 január 17 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.