Az ideális hálóruha kiválasztása a különböző évszakokban

Az ideális hálóruha kiválasztása a különböző évszakokban

A különböző évszakok különböző kihívásokat támasztanak az alvás minőségével szemben, ezért fontos, hogy a megfelelő hálóruhát válasszuk minden időszakhoz. Jöjjön néhány tipp a Belstilo csapatától, hogy melyik hálóruha a legmegfelelőbb melyik évszakban!
2023 szeptember 20 — Laszlo Becht
Így válassz melltartót az alakodhoz és a stílusodhoz

Így válassz melltartót az alakodhoz és a stílusodhoz

Habár nőként szinte minden reggel a fehérneműs fiók előtt kezdődik, a méretek és a fazonok sokfélesége miatt sokan hajlamosak halogatni a vásárlást, ha elérkezik egy-egy új melltartó beszerzésének az ideje. Tarts velünk, mutatjuk, milyen melltartó lesz az, ami ruhában és a hálószobában is egyaránt ellenállhatatlanná teszi majd a megjelenésedet.
2023 május 02 — Eszter Belstilo
5 ok, amiért mosás után is büdös marad a törölköző

5 ok, amiért mosás után is büdös marad a törölköző

Legyen szó egy forró vizes kádfürdőről vagy egy élénkítően gyors zuhanyzásról, a végén nincs is jobb érzés, mint becsavarni magad egy frissen mosott törölközőbe. Kivéve akkor, ha a választott darab már a szekrényből kivéve is kellemetlen szagot áraszt. Olvass tovább, ebben a cikkben a mosás után is büdös törölközők 5 leggyakoribb kiváltó okát és az ezeket megelőző házi praktikákat mutatjuk be.
2023 április 18 — Eszter Belstilo
Így mosd a törölközőt, hogy sokáig puha és illatos maradjon

Így mosd a törölközőt, hogy sokáig puha és illatos maradjon

A tiszta törölközők minden háztartás alapkellékei, mert nemcsak hotelélményt csempésznek a fürdőszobába, de egészségmegőrző szerepük is van. Szerencsére néhány egyszerű mosási praktikával már kompromisszumok nélkül gondoskodhatsz törölközőid puhaságáról, jó nedvszívó képességéről és kellemes illatáról is. Olvass tovább, mutatjuk, hogyan.
2023 április 04 — Eszter Belstilo
Itt a válasz: ilyen gyakran ajánlott cserélni a törölközőket

Itt a válasz: ilyen gyakran ajánlott cserélni a törölközőket

Tudtad, hogy a túl sokáig használt törölközőt nemcsak durvának és büdösnek érezheted, de könnyen allergiát és bőrirritációt okozó mikróbatanyává is válhat? Tartsd velünk, ebben a cikkben típusonként gyűjtöttük össze, hogy egészséged szempontjából milyen gyakran érdemes cserélni az adott törölközőt, és azt is megmutatjuk, miből tudhatod, hogy itt az ideje megszabadulni egy-egy régi darabtól.
5 jellemző, amiről azonnal felismered a jó minőségű törölközőt

5 jellemző, amiről azonnal felismered a jó minőségű törölközőt

Legyen szó egy alapos kézmosásról, esti arcápolási rutinodról vagy egy forró fürdőről, a megfelelő méretű törölköző minden alkalommal ott lóg a közeledben. De ha kedvenc darabod már mosás után is büdös, kellemetlen tapintású és a puhaságát is elvesztette, akkor eljött a csere ideje. Gyere, mutatjuk azt az 5 jellemzőt, amelyből már az első néhány használat után tudni fogod, hogy hosszú évekre megtaláltad álmaid minőségi törölközőjét.
2023 március 07 — Eszter Belstilo
Top 5 legszebb köntös wellnessezéshez

Top 5 legszebb köntös wellnessezéshez

Néha, amikor már eleged van a hétköznapok monotonitásából, csakis egy wellness hétvége segíthet. Ahhoz, hogy megmasszíroztasd fáradt tagjaidat és csobbanj egyet a medencében, nincs szükséged másra, mint a számodra legkedvesebb személyre, akivel megoszthatod az élményt, és egy pihe-puha köntösre, amiben egész nap jól érzed majd magad. Gyere, olvass tovább és válaszd ki kedvencedet a Belstilo top 5 legszebb wellness köntöse közül.
Top szempontok, ha kényelmes melltartóra vágysz

Top szempontok, ha kényelmes melltartóra vágysz

Egy jó minőségű melltartó igazi befektetés, amely mind esztétikájában, mind kényelmében meghálálja a kiválasztására fordított időt. A tökéletes darabbal nemcsak tested legszebb vonásait emelheted ki, hanem akár közérzeteden is sokat javíthatsz. Olvass tovább, ebből a cikkből megtudhatod, hogyan találhatod meg azt a melltartót, amely szinte olyan érzést nyújt majd, mintha nem is viselnél semmit.
2023 február 07 — Eszter Belstilo
A legmelegebb papucsok, ha folyton fázik a lábad

A legmelegebb papucsok, ha folyton fázik a lábad

Ha otthonodban nincs padlófűtés és összefüggő szőnyegpadló, a téli hónapokra a vastag zoknik mellett érdemes egy pihe-puha, meleg papucsot is beszerezned. Egy jól szigetelt papuccsal nemcsak a hideg lábak libabőrt okozó érzésével számolhatsz le egyszer és mindenkorra, de megjelenésedbe is becsempészheted azt a kis pluszt, amellyel otthon is a legjobb formádban tündökölhetsz majd. Olvass tovább, fedezd fel az Ysabel Mora legfrissebb kollekcióját és válaszd ki az ízlésednek megfelelő, legmelegebb papucsot.
2023 január 17 — Eszter Belstilo
Hódít az új Belmanetti köntöskollekció

Hódít az új Belmanetti köntöskollekció

Habár a karácsonyt hamar magunk mögött hagytuk, a tél még csak nemrég kezdődött. Hogy a csípős januári mínuszokban és a leghidegebb februári napokon is garantált legyen az összkomfort érzése otthonodban, itt az ideje, hogy meglepd magad egy testet és lelket egyaránt megmelengető köntössel. Olvass tovább és derítsd ki, neked melyik Belmanetti-újdonság lesz a kedvenced idén télen.
5 tipp, ha mindig fázol

5 tipp, ha mindig fázol

A téli délutánokon és estéken leginkább egy jól betekert burritora hasonlítasz az állandóan rajtad lévő vastag pokróc miatt? Mindig is irigykedtél azokra a munkatársaidra, akik decemberben is rövidujjúban ülnek az irodában? Minden egyes kinti programra úgy kell készülnöd, akár az északi sarkra indulnál? Gyere, ismerd meg a Belstilo top 5 fázás elleni tippjét, amelyek testedet és lelkedet is egyaránt felmelegítik majd.
5 hasznos és vicces karácsonyi ajándékötlet

5 hasznos és vicces karácsonyi ajándékötlet

A karácsonyfa alá kerülő ruhadarabok és lakástextilek nemcsak folyton fázós szeretteid számára lehetnek kiváló ajándékok, hanem a téli sportok szerelmeseinek és a megrögzött karácsonyimádóknak is. Olvass tovább, ismerd meg a Belstilo vadiúj hasznos és vicces karácsonyi ajándék kínálatát, amellyel kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömet okozhatsz.