Az új év rengeteg új szokást és fogadalmat hoz az emberek életébe. Ha idén te is megfogadtad, hogy többet fogsz mozogni és jobban odafigyelsz az egészségedre, a Belstilo az új edzőruha-kollekciójával ebben is segítségedre lesz. Még februárban sem késő belekezdeni az életmódváltásba! Olvass tovább, mert ebben a cikkben mindent megtudhatsz az új, környezetbarát anyagokból készült edzőruha márkánkról, a BeGreenie-ről.

A BeGreenie edzőruha odafigyel Rád és a Földünkre is

A BeGreenie edzőruhák elkészítése során arra törekszünk, hogy a kész termék fenntartható és természetbarát legyen, emellett pedig környezettudatos viselőjének kényelmét is pont ugyanennyire szolgálja. Az anyagok forrásának gondos kiválasztásától kezdve a 100%-ban újrahasznosított papír csomagolásig a BeGreenie edzőruha előállításának minden lépése kiemelkedően tudatos.

BeGreenie edzőruhák, avagy a név kötelez

Ha te is fontosnak tartod a bolygónk védelmét és a mindennapokban törekszel újabb és újabb megoldásokkal enyhíteni a Földünk szennyezését, akkor jó hírünk van számodra. Mostantól edzés közben is zöld szemmel láthatod a világot, miközben minőségi időt szánsz önmagadra is.

Miben más a BeGreenie edzőruha, mint a többi?

A BeGreenie organikus pamutból és bambuszból készül, ami nemcsak a bolygónknak, hanem számodra is hatalmas pozitívum.

A bambusz szuper alapanyag edzőruhákhoz, mert

  • hatékonyan oszlatja el a felesleges nedvességet, így higiénikusabb élmény lesz benne az edzés,
  • jó légáteresztő, ezért sokkal frissebbnek érezheted magad testmozgás közben,
  • természetes anti-bakteriális tulajdonságainak köszönhetően búcsút mondhatsz a kellemetlen szagoknak,
  • thermo control tulajdonsága mindig az optimális hőmérsékleten tart,
  • és hihetetlenül puha, természetes eredetű anyag, ezért érzékeny bőrűként is viselheted anélkül, hogy kidörzsölné a bőrödet az edzőruha anyaga.

Tudtad, hogy a bambusz-termesztés során a Föld is fellélegzik?

  • A bambusz termesztése helytakarékos, mert ez a növény fölfelé növekszik.
  • A bambusz megfelelő körülmények között naponta akár 1 métert is nőhet.
  • És a bambusznak bőven elég az eső, nincs szüksége külön öntözésre.

A BeGreenie edzőruha sokoldalú viselet

Az új edzőruha-kollekciót ajánljuk jógához, pilateshez, fitneszhez, otthoni tornához és futáshoz is. Nem szorít, nem gátol meg a gyakorlatok helyes elvégzésében, neked csak a légzésedre és a mozdulataidra kell koncentrálnod. A bambusz és az organikus pamut páratlan puhasága úgy öleli körbe a testedet, mintha semmit nem is viselnél.

De a BeGreenie több, mint edzőruházat. Akkor sem kell a fiók mélyére eltenned az új kollekció darabjait, ha nem mindennap edzel. A sportmelltartók, sportfelsők és sportnadrágok nevükkel ellentétben nem csak testmozgás közben viselhetők.

Kapd magadra az új BeGreenie edzőruhákat

  • a home office-hoz, hogy kényelemben teljen el a munkaidő,
  • a házimunkához, hogy a fárasztó takarításban se gátoljanak felesleges gombok, varrások és zavaró részletek,
  • az otthoni lazításhoz felejtsd el a festékfoltos pulcsit és a mackót, itt az ideje otthon is divatosnak és szexisnek lenni,
  • a téli kiránduláshoz vagy a városi ügyintézéshez a BeGreenie edzőruháit aláöltözőként is hordhatod, így elkerülheted a megfázást is.

Változatos színű és fazonú edzőruhák

A BeGreenie edzőruhái divatos szabásokban és szuper árnyalatokban érhetők el a Belstilo webshopon, így egészen biztosan megtalálhatod a hozzád illő darabokat.

A nadrágokat ⅞-os vagy teljes hosszban, zöld, szürkéskék vagy pálmamintás színben érheted el XS-től XL-es méretekben.

A sportmelltartókon különleges részletek is helyet kaptak. Választhatsz háromszög megoldású, visszafogott darabot vagy éppen szexis, több vékony pánttal ellátott sportmelltartót is. Szintén XS-től XL-es méretekben elérhető, zöld, szürkéskék és pálmamintás színekben.

A sportfelsőket szürke vagy zöld árnyalatban XS-től XL-es méretig vásárolhatod meg a Belstilonál.

 

Adj lendületet az új évnek és a fogadalmaidnak! Frissítsd fel a ruhatáradat a BeGreenie új edzőruháival. Nézd meg a teljes kollekciót ITT »

2022 február 01 — Eszter Belstilo
Címkék: sportruházat

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.