Elég fitt vagy már a bikinihez? Valahogy a nyári szezon mindig gyorsabban érkezik, mint ahogy várnánk. De ne ess pánikba!  Szerencsére vannak apró trükkök, amelyek egy kicsit  segítenek a problémás területek elfedésében. A legfontosabb az alakodhoz legjobban passzoló fazon.

Olvass tovább, ezúttal abban segítünk, hogyan találd meg a testalkatodnak megfelelő legtökéletesebb darabot.  

Tökéletes fürdőruha nagy mellekre

Nagy méretnél a legfontosabb a megfelelő kosárméret az optimális tartás érdekében. Vastagabb pánt, szépen kialakított kosár, mélyen kivágott típusok jól fognak állni. Nem csak előnyösen hangsúlyozzák ki dús idomaidat, hanem kényelmes tartást is biztosítanak. Válassz széles, puha pántokat, hogy elkerüld a vállaidra nehezedő terhelést, és stabil alsó merevítőket, amik megemelik és definiálják a mellrészt. Ha dús keblekkel áldott meg a sors, legyenek jól becsomagolva. 

Kis mellre push-up bikinit

Ha kicsi a melled, válaszd a push-up jótékony hatását. Olyan felsőt válassz, ami az alakodat emeli ki, ami rád irányítja a figyelmet. Minden kis részlet, minta, fodor és kiegészítő pont ezt a célt szolgálja – neked lettek teremtve! Ami biztosan jól fog még állni, az a sportosabb fazonú melltartó vagy a háromszög alakú felsőrész. Meglátod, varázslatosan működik a hatás!

Széles csípőre széles pánt

Ha ilyen az alakod, akkor a megfelelő szabáson múlik minden: az ideális az olyan bikini alsó, ami takarja a feneked és széles a pántja. A bikinid feladata az lesz, hogy a felsőtestedre terelje a figyelmet, például mélyebb dekoltázzsal, kivágott részlettel vagy mintával. Kerüld a feltűnő alsókat, például a magas derekúakat vagy a shortokat. A kevesebb a Te esetedben több!

Kis takargatnivaló pocakra egyrészes fürdőruha a nyerő

Válassz olyan modellt, ami eltakarja vagy slankítja a hasad. Az egyrészes fürdőruhák, amik a megfelelő részeken még fodrokkal is díszítettek, kiválóan betöltik ezt a szerepet. Az egyrészes fürdőruha most is nagyon trendi, könnyen fogsz magadnak ilyen típust találni. Ha nem kedveled annyira ezt a fazont, a magasderekú bikini alsó vagy a tankini is jótékonyan ápol és eltakar a kényes pontokon.

Rövid lábakhoz bátran válassz magasan kivágott bugyit

Ha hosszabbnak szeretnéd láttatni, magasan kivágott bugyit vegyél fel. A tankini vagy az egyrészes fürdőruha is remek választás lehet, főleg trükkös kis kivágásokkal tarkítva. Ha kétrészes mellett döntenél, olyan legyen, aminek az alsója oldalt megkötős – kedvezően emeli ki az alakod, csodás leszel benne!

Találd meg az ideális fürdőruhaszettet nyaralásra, strandra, vízpartra vagy csak egy-egy napozásra!  Szexi vagy sportos, elegáns vagy visszafogott, kihívó vagy előnyösen takaró fürdőruha, egyrészes fürdőruha vagy inkább bikini?

Válogass kedvedre »

2020 május 26 — Eszter Belstilo
Címkék: fürdőruha

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.