Bikini vásárlásnál mindig nagyon körültekintően jársz el, hosszan tájékozódsz a megfelelő fazonról, színről mintáról, mi az ami jól áll? Miért tennél kivételt a fehérneműddel? 

Kevesen vannak tisztában azzal, mi az, ami valóban jól áll nekik. Nem is olyan egyszerű kiválasztani az alakodhoz illő fehérneműt. Segítünk, hogyan emeld ki tested legszebb vonásait. Lássuk, melyik fehérneműtípus milyen testalkaton mutat jól:

Az alma típus is lehet szexi

Az alma jelző általában az olyan alkatú nőkre utal, akiknek csípőmérete hasonló vagy teljesen egyező mellbőségükkel, miközben a derekuk sem karcsú. 

Alma típusként a két legjobb barátod a szexis alakformáló fehérnemű és a fűző. Ezekkel ugyanis optikailag karcsúsítható a derék. Melltartó esetén a merev kosaras, merevítős darabokat válaszd, mert tartást és telítettséget adnak a melleknek. Az oldalt merevítés pedig a magasabb kényelem érzetért felel.

Bugyiból a francia fazon, vagy esetleg a brazil tanga a jó választás és a V alakú bugyik is ideális megoldásként szolgálnak. Ez a fajta alsónemű optikailag megnyújtja a melltartó alja és a bugyi teteje közötti részt, így hosszabbítva meg a törzset. 

Körte típusként jól állnak pánt nélküli darabok

A körte alak jellemzően azokra a nőkre igaz, akik keskeny vállal rendelkeznek, majd csípőjük felé haladva egyre nő méretük. Számodra egy bandeau típusú, pánt nélküli melltartó az ideális megoldás, hogy a mellkas szélesebbnek tűnjön. Így kiegyenlítődik a különbség a mell és a csípőbőség között. Csak hagyd szabadon a has vonalát, hiszen itt vagy a legkarcsúbb. 

Bugyik tekintetében nézelődj a popsit hangsúlyozó darabok között, cérna vagy brazil tanga lesz a jó választás. Egy magas derekú bugyival azt a látszatot érheted el, hogy a test nem annyira széles csípőnél. Ezen kívül az ilyen szabású bugyik a rövid lábakat hosszúnak és kecsesnek mutatják. 

Homokóra típusként bármit veszel fel, jól áll majd

A homokóra alakot könnyű felismerni, vékony derék, széles csípő- és mellbőség jellemzi. Az összes alkat közül te vagy a legszerencsésebb, hiszen bármilyen típusú fehérnemű jól fog állni. Ennek az alaknak megvan az az előnye, hogy nincs rajta mit elrejteni, így az optikai hatásokat a figyelemfelkeltésre lehet fordítani.

A mellet szépen emelő melltartók neked is kiemelten fontosak. Ha pedig teltebb az alakod, érdemes alakformáló darabokkal rásegíteni a vonalak megtartására. Mivel a test arányai itt már eleve tökéletesek, fontos, hogy ne billentsük egyik irányba sem a mérleg nyelvét.

Banán alkatra jöhetnek a rafinált megoldások

A banán alakú nők jellemzően egyenes törzzsel rendelkeznek, a vállszélesség szinte megegyezik mell-, és csípőbőséggel. Számodra a longline típusú (hosszított) melltartó ajánlott. Ez egy olyan melltartó, ami tovább nyúlik a csípő felé egy pár centis sávban, így a melleket kiemeli és ívet ad a deréknak. Nyugodtan válassz rafinált darabokat, érdekes kosárformák, nyakbaakasztós, vagy keresztpántos fazonok jól fognak állni. Csípő fazonú bugyik segítségével kiemelhetőek a lábak, és finomítható a testforma.

 

Ha jóban vagy az alakoddal, jóban vagy magaddal, akkor magabiztosságot és erőt sugárzol. A fehérnemű már csak ráadás. Nem érhet váratlanul semmi, válogass kedvedre az ízléses és igényes darabok közül a Belstilo kínálatából!

Kezdd itt »

2020 június 09 — Eszter Belstilo
Címkék: fehérnemű

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.