A csipke az egyik legkülönlegesebb minta, ami a női ruhákon megjelenhet. Ha pedig a fehérneműn köszön vissza, ember legyen a talpán aki ellen tud állni neki. Szexi, vadító, csábító, varázslatos. Csak néhány jelző, ami azonnal eszünkbe jut, egy gyönyörű csipkés fehérnemű láttán. 

A spanyol Ysabel Mora márka éppen ezt az érzést követíti mindegy egyes, csodaszép csipke fehérneműjével. Gyere, varázsolódjunk el együtt!

Mi volt előbb a lyuk vagy a csipke?

Az aprómintás csipketexilek különlegessége, hogy a minta nem utólag, hanem egyenesen a textil gyártása során kerül az anyagra. A lyukacsos, áttört csipkeminták légiességet, könnyedséget kölcsönöznek az ruhaneműnek és viselőjének egyaránt. 

A sokat sejtető minták szabadjára engedik a képzelőerőt, mégis pont ott és éppen annyira takarnak, amennyire feltétlenül szükséges. A szabályosan ismétlődő virágmotívumok, geometriai formák és szegélyek finoman simulnak a bőrre, nem horzsolnak, nem nyomnak. Szinte olyan, mintha nem is viselnénk fehérneműt.

Nem számít a fazon, a csipke örök

Az Ysabel Mora Special You kollekció csipkéi a midi, a mini, a tanga, a brazil és a culotte fazonú fehérneműkön is visszaköszönnek. És milyen jól mutatnak! Gyönyörűen hangsúlyozzák a hölgyek idomait, és bár sokat sejtetnek, soha nem mutatnak többet a kelleténél. 

A csipkemotívum sok esetben csak a fehérnemű szegélyeként, egy-egy sávban, csak elől vagy éppen kizárólag hátul jelenik meg. 

A legkivételesebb látvány azonban, amikor a teljes fehérnemű csipkéből készül. Az apró lyukak gyönyörűen láttatják a bőr finom textúráját. A fehér, fekete, zöld, púder vagy éppen piros csipkeanyag pedig lágyan öleli körbe viselőjét.

Akár varrás nélkül is

Az Ysabel Mora csipkefehérneműi egyedi, lézervágott változatban is a boltok polcaira kerültek. A lézervágott technika egyediségét az adja, hogy ezek a fehérneműk varrás nélkül készülnek, a legszűkebb ruha alatt sem látszanak át, nem hagynak nyomot a bőrön, a csipkeminta nem üt át a szűk ruhán, szoknyán vagy vékony nadrágon sem. 

A rugalmas elasztánnak köszönhetően a fehérnemű nyúlékony anyaga pontosan simul a bőrre, nem áll el, nem gyűrődik, nem szorít. Éppen annyira enged, amennyire szükséges. Így ezek a kifinomult csipkefehérneműk minden alakon igazán nőiesen mutatnak. 

A csipke fehérneműket kifejezetten ajánljuk különleges alkalmakra, ajándékba vagy akár a mindennapokra is, ha igazán különlegesnek és szexinek szeretnéd érezni magad.

Találd meg a kedvenc csipkefazonod az Ysabel Mora Special You kollekciójából! Kezdd ITT »

2021 július 06 — Eszter Belstilo
Címkék: fehérnemű

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.