Rég feledésbe merült már, amikor a megunt, kifakult és kinyúlt pólókat kaptuk magunkra éjszakára. Ha jól érzed magad a bőrödben, az kihat a lelki világodra, elégedettebb, kiegyensúlyozottabb vagy, és ez nem csak a nappalokra érvényes. A Belstilo kínálatában ezért kiemelt helyet kapnak a női pizsamák. Gyere, fedezzük fel együtt a stílusodhoz leginkább passzoló nyári pizsamákat.

Az ideális nyári pizsama ismérve, hogy kényelmes, jól szellőzik, nem szorít, de nem is túl bő, hogy belegabalyodjunk. Viszont éppen annyira fedi a bőrt, hogy kitakarózva sem fázol majd benne. A Belstilo női pizsamái éppen ezt testesítik meg és közben még elképesztően jól is mutatnak.

Vidám nyári színek

Az Admas 50% modal és 50% pamut összetételű nyári pizsamái lengén mozdulnak együtt a testtel, lágyan simulnak a vonalakra, de még a legforróbb éjszakán sem tapadnak a bőrre. A vidám nyári színek az esti jó hangulatot is megalapozzák, tökéletesen adják vissza a nyári virágok bámulatos szín- és formavilágát.

A nyári pizsamákat prémium ajándékdobozban szállítjuk, így ajándéknak is tökéletes választás.


Laza, nyaralós szettek

Ha a laza, sportos stílus áll közel hozzád, akkor az Admas rövidnadrágos fazonjait ajánljuk. Az 55% pamut és 45% poliészter alapanyagú laza, nyári szettek annyira jól mutatnak, hogy otthoni viseletként és éjszakai ruhaként is megállják a helyüket.

Lezser szabásuk minden típusú alakon jól mutat, a szexi párducminta, trendi formák és feliratok pedig exkluzív megjelenést csempésznek a szettedbe.



Párban az ágyban is

A National Geographic nemcsak a hölgyekre, a párokra is gondolt. Ezt a vagány szettet női és férfi verzióban is megtalálod a kínálatban. Az igényes, papírdobozos csomagolással ajándékba is bátran adhatod, garantáltan divatot teremtesz, és extra jól mutattok majd együtt az ágyban is.

A 100% pamut anyaga miatt ezek a szettek a legnagyobb melegben is kényelmes, laza viseletet biztosítanak.

Nézd meg a többi szexi nyári női pizsamaszettet is =>

2021 július 19 — Laszlo Becht

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.