Unod a megszokott, agyonismételt karácsonyi ajándékokat? Hasznos, vicces és emlékezetes ötletet keresel? Készítettünk neked egy listát a Belstilo webáruház legnépszerűbb és legújabb karácsonyi termékeiből.

Hasznos karácsonyi ajándékötletek nőknek

A nők gyakran fázósak, szeretik a puha, meleg dolgokat és megőrülnek mindenért, amiben szépnek, szexinek és kívánatosnak érezhetik magukat. Ezen a vonalon indultunk és nem is volt nehéz megtalálni a Belstilo webáruház legnagyobb karácsonyi kedvenceit:

Pihe-puha köntösök az esti filmezéshez

Egy forró habos kakaó és egy érzelmes karácsonyi filmezés nem is lehetne tökéletesebb egy puha, kényelmes és meleg köntös nélkül. A Belmanetti új kollekciójában hosszú és rövid, kapucnis és galléros köntösök közül válogathatsz. A hagyományos megkötős változat mellett a márka modern zipzáros változatokat is piacra dobott. Melyik lesz a kedvenc pasztell árnyalatod?

Nézd meg a női köntösöket »

Meleg papucsok hideg lábak ellen

A puha köntösök mellé meleg papucs is illik, amibe jó belelépni a hideg reggelekén és kihagyhatatlan élmény az esti forró fürdő után. A Ysabel Mora szívmelengető papucsai azonnal rabul ejtik a női szíveket. Válaszd ki a kedvencedet és kérd karácsonyra!

Megnézem a papucsokat »

Szexi fehérneműk a forró éjszakákra

Hiába hűvös és szeles kint az időjárás, ha bent erotika fűti a szobát. A hatást pedig az Ysabel Mora csodaszép fehérneműi csak fokozzák. Az érzéki csipkeminták, a lézervágott szegélyek és a puha, kényelmes anyagok magukért beszélnek. Élmény bennük minden egyes pillanat. 

Válaszd ki a legszebbet »

Karácsonyi "csúnya"bugyik és "csúnya"zoknik

A látványos és színes mintáiról elhíresült John Frank karácsonykor sem hagyja nevetés nélkül a hasizmokat. Különleges karácsonyi kollekcióval készült a “csúnyapulcsik” meghódítására. Cukorpálcás női alsó, Ginger Bread zokni vagy Girlpower hopsteralsó. Nálad melyik lesz a befutó?

Wow, megnézem »

Minden termék raktáron, gyors szállítás, ráadásul 8000 Ft felett ingyen! 

Nézd meg az újdonságokat is »

2020 november 17 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.