A karácsonyi ajándékbeszerzés egyik legnehezebb része a tökéletes férfiajándékok megtalálása. Ha már minden megvan a horgászathoz, épp most vette meg magának a vágyott könyvet és épp nincs raktáron az új X-Box, akkor nézd meg ezt a listát, és válogass a karácsonyi csomagba hasznos, személyre szabott ajándékokat!

Divatos pizsamák

Bár a férfiak hőháztartása jobb, mint a nőké, a fagyos éjszakákon nem hiányozhat egy pizsama a gardróbból. Ne ragadj le azonban a megszokott kockás verziónál, a Belstilo webáruházban a legdivatosabb színeket és mintákat hoztuk el Neked.

Vagány melegítők otthonra

Kibolyhosodott a párod szürke mackója? Garantáltan örülni fog, ha egy új melegítővel leped meg karácsonykor. A National Geographic nyomott mintás melegítői elég vagányak és modernek ahhoz, hogy a régi melegítő helyére lépjenek.
A Te párodhoz melyik illene?

Nézd meg a többi melegítőt is »

Puha, minőségi fürdőköntösök

Hiába a férfierő, a forró fürdő alól kilépve még a legmagabiztosabb pasik is megborzonganak. Milyen jó lesz ilyenkor a tőled kapott puha köpenybe bújni! A Belmanetti kínálatában divatos, pasztellárnyalatok, határozott sötét színek és mintás köntösök is helyet kaptak. Így biztosan megtalálod a párodhoz illő színvilágot és fazont.

Nézd meg a többi férfi fürdőköntöst is »

Meleg angora zokni

Fázik a lába vagy egyszerűen csak utálja a papucsot? Az Isabel Mora meleg angora zoknijai gyapjút és angorát is tartalmaznak, így hatékonyabban tartják melegben a lábakat. Jó választás azoknak a férfiaknak, akik utálnak zoknit vásárolni.

Nézd meg a többi zoknit is »

Humorban nincs határ - itt a John Frank

A sokak által szeretett John Frank márka karácsonykor sem maradhat ki az ajándéklistáról. A cukorpálca és mézeskalács mintájú zoknik és alsóneműk karácsonykor lesznek a legnépszerűbbek, a többi vidám, színes minta azonban az év bármely napján megállja a helyét. Nálatok melyik a legviccesebb minta?

Nézd meg a többi John Frank terméket is »

Még több karácsonyi ajándékötletet keresel? 

Nézd meg a Belstilo karácsonyi újdonságait!

Megnézem »

2020 december 01 — Eszter Belstilo
Címkék: férfi köntös

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.