Itt a tavasz, lassan a hűvös, hideg téli estéket is a hátunk mögött hagyhatjuk. Épp itt az ideje, hogy a vastag és meleg téli férfiköntösöket, vékonyabb, szellős, kényelmes nyári fürdőköpenyre cseréljük. Hoztunk is nektek néhány vagány újdonságot, divatos, pasis színekben. Olvass tovább!

Téli köntös, nyári köntös - van különbség?

Ha nőként olvasod ezt a cikket, akkor akár ugorhatsz is a következő bekezdésre. Férfiként azonban maradj egy picit, megmutatjuk, mikor jöhet jól nyáron is egy szuper köntös. 

A köntös elsődleges funkciója, hogy melegen tartsa a testet az esti fürdés utána, ha nem kívánkozol azonnal a ágyba. Ez télen teljesen természetesnek tűnhet, de meglátod, a tavaszi és nyári estéken ugyanilyen praktikus lesz. De ki vágyna nyáron meleg, vastag köntösre? A Belstilo kínálatában éppen ezért alkottunk meg a kellemesen vékony, szellős tavaszi/nyári köntöskollekciót. Válaszd ki a kedvencedet, a donaldkacsázás maradjon csak a tinik szórakozása!

Puha, kényelmes, szellős

Egy tavaszra és nyárra tervezett köntöstől persze mást várunk, mint egy vastag téli változattól. A Belmanetti köntösök tervezésénél erre kifejezetten ügyeltünk. Megmaradt ugyan az elegáns és stílusosan takaró hosszú fazon, anyagban viszont egy puha, könnyű és szupervékony plüss alapanyaggal dolgoztunk. Így a 80-os pamuttartalom biztosítja, hogy élmény legyen a köntösben töltött minden egyes perc. 

A rövid hurkolású alapanyag-használat gondoskodik a mindig optimális hőérzetről és a kivételesen jó szellőzésről. A Belmanetti köntösök nem tapadnak rád, nem érzed, hogy szorítana és a bőröd sem fülled be alatta. 

Modern, fiatalos és mégis köntös

Az új Belmanetti köntösöket úgy terveztük, hogy korosztálytól függetlenül, bárkin jól álljanak. A modern és divatos fazont az elegáns zsebdíszítések teszik egyedivé. Kívül selymesen fényes, bársonyos tapintsú, belül viszont kényeztető, puha, vékony plüss érintkezik a bőrrel. A szegélyeken körbefutó kontrasztos szín igazán különlegessé teszi ezt a köntöst, a jól takaró kapucni pedig csak hab a tortán.

Válaszd a stílusodhoz jobban illő fekete vagy szürke színben.

Megnézem »

Sportos, lezser változatok

A lezser, sportosabb megjelenés áll közelebb hozzád? A Belmanetti rád is gondolt. Az új 2021-es férfi köntöskollekcióban vagány gyöngyszem ez a sötétkék plüssköntös. A tengerészcsíkos szegély a fényes, puha tapintás ellenére is sportos megjelenést kölcsönöz. Így a saját stílusodat megtartva élvezheted a plüss anyag bársonyosságát.

Megnézem »

Újra rendelhető az örök klasszikus

Az egyesen fazonú, elegáns sötétkék köntös örök kedvenc. Jó hír, hogy mostantól széles méretválasztékban újra rendelhető. Nézd csak milyen elegáns! Az összhatást pedig az egyedi, harmadik zsebe teszi teljessé.

Megnézem »

Köntösben is az unisexre szavazol?

Újra virágkorát éli az unisex öltözködési stílus, amikor a párok a ruházatukkal fejezik ki összetartozásukat. Ha ezt a divatot követitek, akkor az unisex kapucnis köntösök biztos befutók lesznek. Fehér, kék és szürke színből válaszhatjátok ki a legnagyobb kedvenc árnyalatot.

Ezt megnézem »

 

Ahogy már megszokhattad, a Belmanetti köntösök mosógépben 40 fokon moshatók és szárítógépben is száríthatók. Így biztos lehetsz benne, hogy sokáig puhák maradnak.

Nézd meg a teljes, 2021-es tavaszi, nyári köntöskollekciót és válaszd ki az idei tavaszi, nyári kedvencedet =>

2021 március 09 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.