Nyakunkon a karácsony, az otthon töltött, filmezős, meghitt esték időszaka. Ugye te is érzed már a forró csoki illatát az orrodban és szinte magad előtt látod az égősorok és illatgyertyák álmosító fényeit? A Belstilo új szuper kényelmes spanyol hálóruháival nem csak magadnak, de szeretteidnek is felejthetetlenné teheted az ünnepi időszakot. Gyere, fedezd fel újra a pokróc alatti kuckózás örömét és emeld új szintre az élményt a Belstilo hálóruháival!

Hálóing vagy női pizsama - Miben aludj?

Örök kérdés, hogy hálóingben vagy pizsamában jobb aludni, hiszen mindkét fazon képes arra, hogy eleganciát sugározzon, esetleg sejtelmesen szexi légkört teremtsen a hálószobában. De, ha a visszafogottabb stílus híve vagy, akkor is többféle, stílusodnak megfelelő modern és letisztult termékből válogathatsz az új spanyol hálóruhák között.

Praktikum szempontjából egyetlen eltérés van: a női hálóruhát könnyebben le és fel tudod venni, míg a női pizsama a fázósabbaknak nyújt tökéletes komfortérzetet az éjszaka folyamán.

Ami azonban közös bennük: a kényelem. És ennek bizony a Belstilo új spanyol hálóruha-válogatása is tökéletesen megfelel.

Női pizsamák - Mutasd meg, ki vagy!

Az egyszerűség híveinek könnyed sikket csempésznek a mindennapjaiba a visszafogott színek. Ha te is kedveled a letisztult divatot, biztosan tetszeni fognak a gondosan kidolgozott apró részletek. Választhatsz magadnak csipke berakással díszített púderszínű szettet vagy akár kis zsebbel ellátott kényelmes fehér darabot is. Az idei szezon legnépszerűbb terméke pedig biztosan ez a galléros, kockás 100% pamut pizsi lesz.

A válogatásból természetesen nem maradhattak ki különféle bohó minták és színek sem, ezekért az Admas kollekciója felel. Ha lélekben már te is a hétvégének élsz, akkor stílusos viselet lesz a "Hello weekend" feliratú darab, amely 100%-ban pamut alsórészével gondoskodik kényelmedről. A "Time to relax" női pizsama pedig mindig ott lesz emlékeztetőnek, hogy hagyj időt a pihenésre, mert megérdemled.

Az Admas és a NatGeo közreműködése tökéletes társad lehet, ha neked is fontos a természet. Válaszd a korall színű összeállítást, ha imádsz felfedezni a vadonban, vagy a khaki színű pizsamát, amely a bolygó megmentésére ösztönöz. (Pszt! Az esti természetfilm mellé akár össze is öltözhettek a pároddal!)

Noi_pizsamak_tel

Női hálóingek minden alkalomra

Ha mégis az egyberészes alvóruhák mellett döntenél, akkor sem kell lemondanod a sokszínűségről. A nőies vonalvezetés és színek mellett az anyaghasználat szempontjából is változatos a paletta. 

A Belstilo kínálatában találsz elegáns V-nyakú, bordázott darabot, ártatlanságot és egyszerűséget tükröző fehér hálóinget, illetve szaténból készült pöttyös, kicsit szexisebb hálóruhát is.

Noi_haloing

Ha eddig nem tudtál dönteni, próbáld ki mindkét fazont! Az egyszerű fehér, illetve a pasztell árnyalatú csíkos modellek mindkét kategóriában megtalálhatók.

Nézd meg téli spanyol hálóruha ajánlatunkat itt »

Különleges női köntösök

Az Admas két új köntöse szakít a hagyományos formákkal és anyagokkal. Ha neked is eleged van abból, hogy milyen korán leszáll az este, engedd meg, hogy ezek az egyedi darabok kirángassanak a szürkeségből!

Különleges éjszakára készülsz? Ezzel a kimono-szabású rövid köntössel nem tudsz mellényúlni. Gyönyörűen csillog, karcsúsított derékrésze pedig minden testalkaton mesésen mutat. Sokadik pillantásra sem ereszti el a szeretett férfi tekintetét.

Vagy inkább otthon kuckóznál? A home office vagy az ünnepi készülődés kényelmes kiegészítője lehet az Admas zsenília köntöse. Bő szabása felér egy pihe-puha, meleg öleléssel.

Noi_kontos

Férfi pizsamák

Ne feledkezz meg a hozzád közel álló férfiak kényelméről sem. Az Admas rájuk is gondolt, a fiatal videojátékőrültektől kezdve a természetvédőkön át, az idősebb, visszafogottabb korosztályig tökéletes ajándékok lehetnek a férfi pizsama kollekció darabjai. 

A klasszikus csíkos és rombuszminták mellett a férfiaknak is adott a lehetőség, hogy megmutassák, mi érdekli őket. Magas pamuttartalmú, zsebes szettet beszerezhetsz például a videójátékok, a baseball és a biciklizés szerelmeseinek is.

A természetkedvelőknek a NatGeo férfi pizsamáit ajánljuk kék, barna és khaki színekben.

Ferfi_pizsama_tel

Szeretnéd a saját bőrödön is megtapasztalni ezt az élményt? Vagy igazán különleges ajándékot keresel?

Tekintsd meg a Belstilo téli hálóruha válogatását itt »

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.