Két kézzel dörömböl a tél az ajtón, így a legtökéletesebb pillanatban érkezett a minőségi alapanyaghasználatáról híres Belmanetti vadonatúj téli kollekciója. Gyere, fedezd fel a puha, meleg, téli otthoni kollekciót.

Női köntösök a te stílusodban

A Belmanetti idei téli kollekciója egy csepp kívánnivalót sem hagy maga után. Páratlanul sokoldalúan állították össze a kínálatot, mind színválasztékban, mind fazonokban és anyagválasztásban egyaránt. 

A 2021-es téli kollekcióba szexi, rövid köntösök, meleg combközépig érő fazonok és extra hosszú megoldások is kerültek, gondolva a legfázósabb hölgyekre. A legpuhább és legmelegebb wellsoft köntösök mellett, idén is bekerültek a kínálatba a rendkívül jól szellőző, antibakteriális és kiváló nedvszívó bambuszalapú alapanyagok. És sokak örömére a gyermekkorunkat idéző plüssanyagok is egyre többször öltenek köntösformát.

Fazonok tekintetében különleges újítás a állógalléros és a cippzáros fazon, amelyek a modern, újításokat kedvelőknek kedveznek. Ha inkább a hagyományos kialakítás áll közelebb hozzád, akkor nézz körül a kapucnis és a hagyományos galléros változatok között.

Nézd meg az új női köntöskollekciót itt »

Noi_kontos_teli

Vagány férfi köntösök a legnépszerűbb színekben

A férfiak nehezen szakadnak el a mélykék-fekete-szürke szentháromságtól, ha ruhákról van szó. A Belmanetti új téli férfiköntös-kollekciója pedig maximálisan illeszkedik is ehhez az igényhez. A látványosan puha plüss és velúr, a komfortos frottír és a jól szellőző és extrakényelmes bambuszköntösök a férfiak körében legkedveltebb árnyalatokban kerültek be a kollekcióba. De az új bézs és türkíz árnyalatokkal sem kell merészen elszakadni a komfortzónától.

Az új téli férfiköntös-kollekció különlegességét a látványos szegélymegoldások adják. A kontrasztos színválasztás, a csíkozások, a vékony szaténszegélyek mind hozzáadnak a divatos megjelenéshez.

Nézd meg az új férfi köntösöket itt »

Ferfi_kontos_teli

Bársonyosan puha modál melegítőruhák és szabadidőruhák

A Belmanetti új téli szabadidőruha-kollekciója látványosan szakít a kinyúlt póló-mackónadrág beidegződéssel. A simogatóan puha velúr és plüss melegítők hűen követik a megszokott melegítőfazonokat, de fényes megjelenésükkel igazi luxusérzetet nyújtanak.

Nagy kedvenceink a hosszú, combközépig érő otthoni melegítőruhák, amelyek anyagukban a melegítőkhöz, fazonukban viszont a legtrendibb tunikákhoz hasonlítanak. Kombináld egy fekete leggingsszel, hogy otthon is szexinek érezhesd magad.

Nézd meg az új Belmanetti melegítőruhákat itt »

Melegito_teli

Bambusz törölközők még több árnyalatban

A bambusztörölközők a tavalyi év nagy kedvencei voltak, a letisztult minták mellé a téli kollekcióban egy új minta is érkezett. Az új kollekció élénk korall, mélykék, zöld és harmonikus bézs árnyalatokat kapott. Méretben pedig a kéztörléshez kiváló 50x90-es és a fürdéshez ajánlott 70x140 cm-es fazonok közül választhatsz.

Belstilo tipp: A törölköző az egyik legpraktikusabb karácsonyi ajándék. Állíts össze egy komplett szettet 1 vagy 2 főre az ajándékozott fürdőszobájával harmonikus árnyalatban.

Válassz árnyalatot »

Torolkozok

 

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.