Tombol a nyár, közeleg a nyaralás ideje, de a férfi fürdőnadrág még mindig hiányzik a bevásárlólistáról? Ha vagány, modern és a fekete-sötétkék vonalnál bátrabb színárnyalatokra is vevő vagy, akkor a Belstilo új férfi fürdőruhakínálatát imádni fogod!

A tökéletes férfi fürdőnadrág kényelmes, nem szorít, gyorsan szárad és persze az sem hátrány, ha jól néz ki. A John Frank, az Antonio Miro és a Lois 2021-es nyári fürdőnadrág-kollekciója éppen ezt képviseli. 

A 100% poliészter anyagok komfortossá teszik a napozást, a medencézést vagy a tengeri hullámfürdőzést is. Belső bélésüknek köszönhetően, nem füllednek be, nem dörzsölnek, nem sértik a bőrt, így a nyári strandröplabdázáskor és a strandfocizás alatt is a legjobb formádat hozhatod. 

Rugalmas derekán a puha, széles gumírozásnak köszönhetően egyszerű a fel- és levétel, az állítható zsinórozással pedig a lazasága is szabadon változtatható.

Meginnál egy jó hideg sört a büfében, vagy éppen hekket kívánsz ebédre? Rakd zsebre a pénztárcádat, két kézzel mégiscsak könnyebb lesz a tálca! A férfi fürdőnadrágokon két oldalt kényelmes zsebet találsz. Sőt, egyes fazonokon még hátsózsebet is kialakítottak a könnyebb pakolásért. 

Trendi, vidám, fiatalos színek

Ha már ismered a John Frank márkát, akkor tudod, hogy nem a megszokott és egyszerű színvilágáról híres. Bátran és szabadon válogat a színek és minták között, nem riad meg a halványabb és rózsaszín árnyalatoktól sem. Remekül egyensúlyoz a férfias mintákkal, lakókocsival, vespával, tukánnal vagy éppen nagy kedvencünkkel, a pingvinekkel. 

Te melyik árnyalatot vállalod be?

Divatos levélminták mindenhol

A nagyméretű levélminták nem csak a lakberendezésben hódítanak. Az idei évben a divatban is nagyot mennek, és a női fürdőruhák mellett a férfi fürdőnadrágokon is visszaköszönnek. Ne számíts azonban illatos vörösrózsákra, az árnyalatok és minták is tökéletesen illenek a férfias ízlésvilághoz, világos és sötét színben egyaránt. 

Melyik tetszik jobban?

Ne engedd el a tengerészkéket sem

Ragaszkodsz a tengerészkék színhez? Az egyszínűnél akkor is van izgalmasabb megoldásunk! Az Antonio Miro kínálatában biciklis, a hajós, a pöttyös és a flamingómintás, sötétkék férfi fürdőnadrág is nagyon fiatalos. Tökéletes kompromisszum, ha ragaszkodsz a kékhez, de egy kis változatosságra, újításra vágysz.

Nézd meg a többi nyári férfi fürdőnadrágot is »

2021 június 22 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.