12.000 Ft felett ingyenes kiszállítás.

Tény, hogy a férfi pizsama nem a legkiemeltebb ruhanemű a férfiak gardróbjában, sokan nem is tulajdonítanak különösebb jelentőséget neki. Az is tény ugyanakkor, hogy sokkal jobb érzés egy, az ízlésünknek megfelelő, a személyiségünkhöz passzoló pizsama szettben álomra hajtani a fejünket, mint egy kinyúlt, kifakult pólóban.

A férfipizsama-kínálat ugyanakkor már nem áll meg az emlékeinkben élénken élő kockás és flanel változatoknál. A ragyogó színek, a divatos fazonok és a változatos mintavilág megreformálta a választékot. 

Gondoltad volna, hogy a férfi pizsamákat legtöbbször nem a férfiak vásárolják, hanem párjuk, szerelmük révén kerülnek a szekrénybe?

Ha tehát Te is szeretnéd az ágyban is divatosnak látni a párodat, akkor gyere most velünk! Máris mutatjuk a Belstilo legújabb, tavaszi-nyári férfipizsama-kollekcióját!

100% pamut NAT GEO férfi pizsamák – az abszolút kedvencek

Az egyértelmű természetközeli designjáról, letisztult formavilágáról ismert National Geographic férfi pizsamái a Belstilo webáruház abszolút kedvencei. A póló és zsebes nadrág, valamint a póló és rövidnadrág változatok tökéletes kombinációk a melegebb tavaszi és nyári éjszakákon. Határozottan megállják a helyüket az esti filmezésnél és akkor sem kell villámgyorsan átöltözni, ha reggel korábban érkezik a postás. 

A sportos design és az izgalmas fotóprint kombinációja a hálószobában is közelebb hozza a természetet, igazi teli találat lesz az outdoor rajongók körében. Rendkívül finom tapintása és anyaga nemcsak a kényelmes viseletről és komfortról gondoskodik, de hozzá bújva te is élvezheted. Válaszd a lezser, rövid szabású változatokat tavaszra és nyárra, így párodnak akkor sem lesz melege, ha te nyakig húzod a takarót. 

Extra jó hír! Ezeket a pizsamákat exkluzív National Geographic papírdobozban szállítjuk, így ajándéknak is tökéletes választás! M-estől XXl-es méretig rendelhető.

Nézd meg az új kollekciót!

Megnézem »

Stílusos, vidám Admas férfi pizsamák – ha fontosak a részletek

Az Admas új tavaszi-nyári férfipizsama-kollekciójára a stílusos és kényelmes a legtalálóbb kifejezések. A spanyol márka darabjai rövid ujjú póló és rövidnadrág kombinációban választhatók M-estől egészen XXXL-es méretig. 

Az Admas laza szabásvonala, vidám mintái a hálószobában is eleganciát visznek, praktikus zsebes kialakításuknak köszönhetően pedig mindig kézközelben lehetnek a legfontosabb apróságok. 

Érdemes egy pillantást vetni a harmonikus, több helyen is visszaköszönő díszítésekre, amitől az Admas férfi pizsamák valóban különleges ízlésről árulkodnak. 

Ajándéknak is jó választás, a csomagolásról a prémium szépségű papírdoboz gondoskodik.

Nézd meg az Admas férfi pizsamákat!

Megnézem »

Antonio Miro férfi pizsamák – azoknak, akik élvezik az életet

Az Antonio Miro egyedi tervezésű, játékos stílusú rövid ujjú férfi pizsamái a hálószobába költöztetik a vidámságot. A különleges, tartós, fotóprinttel készített fazonok hűen tükrözik viselőjük ízlését és az élethez való pozitív hozzáállását. Nagyon könnyű, puha tapintású prémium anyaguk és Regular Fit szabásuk pedig verhetetlenül komfortossá teszi a viselésüket is. 

Válaszd ezt a márkát az éjszakai pihenésekhez, filmnézős, összebújós estékhez vagy a lazulós, otthoni mindennapokra!

Prémium papírdobozos csomagolása miatt ajándéknak is tökéletes M-estől XL-es méretig.

Nézd meg a többit is!

2021 május 18 — Laszlo Becht

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.