Hiába a szürke, komor január, a szívünk már vidám, szenvedélyes táncot jár, hiszen hamarosan itt a szerelmesek ünnepe, a Valentin-nap. Gyere, szakadj ki velünk a téli szürkeségből, és hangolódjunk együtt az év legszerelmesebb napjára.

Bár a Valentin-nap vagy Bálint-nap valódi vallási eredetét homály fedi, napjainkban február 14-én minden évben a szerelmeseket ünnepeljük. Ezen a napon a szerelmesek apró figyelmességekkel vagy szerelmes üzenetekkel ajándékozzák meg szerelmüket. A virág és a bonbon tuti befutó a férfiak részéről, a hölgyek pedig a finom vacsorára és a szexi megjelenésre esküsznek. Most utóbbihoz adunk néhány tippet.

Csipke, csipke és még több csipke

A csipke sokat sejtető, lyukacsos anyaga a nőiesség egyik legtökéletesebb kifejezőeszköze. A lágy csipkének nem kell azonban kizárólag a fehérneműre korlátozódnia, az Ysabel Mora felsői rendkívül kifinomult, elegáns és szexi megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Külön előny, hogy könnyen találsz a topon megjelenő csipkével harmonizáló csipke alsót és bugyit is a márka kínálatában. Így tökéletes hatást érhetsz el, és garantáltan a világ legszexibb nőjének érezheted magad Valentin-napon.

Nézd meg összes Ysabel Mora fehérneműt »

Varrás nélküli fehérneműk a tökéletes összképhez

Már megvan a világ legszebb, testre simuló ruhája a nagy napra? Ne rontsd el az összképet azzal, hogy láttatni engeded a varrásokat. Az Ysabel Mora lézervágott fehérneműket viselve a legszűkebb bodycon ruhádban is csodásan festesz majd. Ezek a fehérneműk varrás nélkül, pontos lézervágással készülnek, 20%-ban elasztánt tartalmaznak, így nem fodrozódnak, nem állnak el a testtől, tökéletesen simulnak a bőrre. 80%-os pamuttartalmuk miatt kényelmes, komfortos viseletek a fontos napon is.

Nézd meg az összes varrás nélküli fehérneműt »

A humor Bálint-napon sem veszhet el

A szexi vadmacska nem igazán a Te stílusod? Semmi gond! Villantd meg a humorodat a szerelmesek napján. A John Frank hipster alsói látványosak, színesek, humorosak és akár párban is elérhetők. A legtöbb minta ugyanis férfi boxerként is megjelenik. Így akár Valentin-napi meglepetésként is bedobhatod.

Rendeld meg a legszexibb, legcsipkésebb vagy leghumorosabb fehérneműt most és Valentin-napra garantáltan odaér!

Nézd meg az összes fehérneműt »

2021 január 19 — Eszter Belstilo
Címkék: fehérnemű

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.