Az első téli hónap minden évben gyorsan telik, a karácsonyi ajándékok és a szilveszteri menü megtervezése mellett örülünk, ha este végre párnára kerül a fejünk. Januártól azonban megmutatja zordabb arcát a tél, jönnek a fázós, összebújós, hűvös esték. A Belstilóra azonban most is számíthatsz. Fedezd fel velünk a legmelegebb, legpuhább, legbújósabb téli köntösöket!

Legmelegebb, legpuhább köntösök a nagyon fázósaknak

Tudományosan bizonyított tény, hogy a nők anyagcseréje lassabb, ezért is gyakori jelenség, hogy míg a férfiak 22 fokos szobában is vígan elvannak pólóban, addig a nők még a 25 fokos helyiségben is meleg pulóvert húznak. 

Nincs mit tenni, ha este, egy forró fürdő után sem szeretnénk fázni, muszáj lesz beszerezni egy vastag, puha, bolyhos, meleg köntöst. 

Szerencsére a Belmanetti igazán elkényezteti a melegkedvelő hölgyeket, és idén télen is óriási fazonválasztékkal lepett meg minket. 

A wellsoft alapanyagú köntösöket azoknak ajánljuk, akik nagyon igénylik a vastag, simogató, puha köntös érintését. A különleges bambuszból készült köntösöket pedig azok kedvelik majd igazán, akik otthon is szeretnek lazábban, könnyedebben öltözni.

Kövesd a divatot köntösben is

Divatkövetők körében az egyik leginkább várt hír minden évben az év színének bejelentése. A korábbiaktól eltérően 2021-ben egy helyett két gyönyörű színt is kiválasztott a Pantone. A világos napsárga és a nyugtató szürke önmagában is csodaszép látvány, de együtt is tökéletes harmóniában állnak.

Lógass a fürdőszobafogasra egy mesés szürke köntöst és dobd fel az összeképet egy ragyogó sárga törölköző szettel vagy néhány sárga kiegészítővel, és máris kész a legtrendibb fürdőszoba.

Kényelmes köntösök nem csak pároknak

Idén jól mutattok majd köntösben is. Főleg, ha Belmanetti unisex köntöseit választjátok. Ezek a színben tökéletesen megegyező fürdőköntösök jól nemcsak rajtatok, de a fürdőszobában is remekül mutatnak majd. Néhány színben harmonizáló kiegészítővel, kádkilépővel és törölközővel pedig páratlan hatást érhettek el.

Nézd meg az új árnyalatokat »

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.