A vakáció nélkülözhetetlen darabja nem más, mint egy divatos fürdőruha! Az alakodhoz megfelelően illeszkedő fürdőruha tökéletesen hangsúlyozza az idomaidat, ha pedig vidám nyári színekkel kombinálod, garantáltan a strandszezon királynője leszel! A spanyol Ysabel Mora márka darabjaival biztosan nem lősz mellé! Ismerd meg az 5 érvet, ami után Te sem választasz többé mást:

1. Csak saját, egyedi tervezésű fürdőruhák a kollekcióban

Az Ysabel Mora évről évre újabb, finom vonalvezetésű, elegáns, nőies fürdőruha-kollekciót dob piacra. A minden évben megújuló visszafogott eleganciájú stílust, a friss, erőteljes színekkel kidolgozott mintákat Te is imádni fogod!

2. A magas minőségű anyaghasználat nem lehet kérdés

Az Ysabel Mora fürdőruhák gyártása során nagy hangsúlyt fektetnek az alapanyagok, színek és minták válogatására. Náluk egy színes fürdőruha persze soha nem lehet harsány, a klasszikus pedig soha nem unalmas. A kivitelezés során kiemelt szerep jut a precíz technológiákra és egyedi megoldásokra. Ezért amikor Ysabel Mora bikinit vagy fürdőruhát viselsz azt érezheted: ezt pontosan rád tervezték.

3. Óriási fazonválaszték, itt megtalálod, amit megálmodtál

Az Ysabel Mora kollekciójában egy- és kétrészes fürdőruhákat, extrém fazonokat és kivágásokat is találsz. Bátran élvezheted a végtelen gondtalan napsütéses napokat a legkényelmesebb és trendi fürdőruhában. Mutasd akkor is magabiztosan és büszkén a testedet, akkor is, ha nem a konfekció méretű fürdőruhák a legmegfelelőbbek számodra. A jól megválasztott Ysabel Mora fürdőruhád olyan önbizalmat és magabiztosságot ad neked, amelyet valóban megérdemelsz.

4. Divatos, színes minták pont neked

Az Ysabel Mora fürdőruhamodelljei az időtlen elegancia megteremtésének igényével születnek. Teljesen saját, egyedi világot hoznak létre, a készítők érzékenyen reflektálnak az aktuális divattrendekre is. A fürdőruhák és bikinik a legkülönbözőbb testalkatú és stílusú nőkön ugyanolyan tökéletesen mutatnak. Ha te is fenntartható, időtálló minőséget szeretnél, merülj el a váratlan és izgalmas színvilágban.

5. 30 éve inspiráló, ma is trendi divat

A márka alapítója, Isabel Mora 1988-ban indította el a családi házuk pincéjében személyre szabott harisnyanadrágon alapuló projektjét. Ma már fehérneműre, termikus fehérneműre, fürdőruhára, harisnyára, leggingsre, zoknira és otthoni viseletre specializálódott nemzetközi márkaként hódít. Fürdőruháit szerte a világban, 5 kontinensen 42 ország hölgyei viselik az év minden szakában.

Ysabel Mora női fürdőruháit a Belstilo webshopban is megtalálod. Válaszd ki az idei kedvencedet az új kollekció óriási választékában

2020 július 21 — Eszter Belstilo
Címkék: fürdőruha

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.