Ahogy vége a nyárnak, fiók mélyére kerülnek a fürdőruhák és egyre nagyobb fókuszt kapnak a fehérneműk. Mi lesz a trend idén ősszel? Divatos, szexi vagy inkább praktikus darabokat válasszunk? A Belstilóra ezúttal is számíthatsz, olvass tovább, jön a 2020/2021-es őszi-téli fehérneműmustra.

Szexi, divatos vagy praktikus?

A fehérnemű olyan, mintha a második bőrünk lenne, és bár sokan hajlamosak az adott hangulat vagy egy pillanatnyi fellángolás alapján dönteni, érdemes szem előtt tartani a legfontosabb szempontokat. A mindennapokban viselt fehérnemű legyen esztétikus, praktikus, kényelmes és persze óvja az egészségünket is. Bár így első pillantásra ennyi szempont túlzott elvárásnak tűnhet, hidd el, nem az.

Jönnek a csodás, őszi színek

Ahogy az időjárás komorabbá válik, a ruhatárunk is úgy ölt sötétebb árnyalatot. Az őszi-téli kollekcióból könnyű lesz beszerezni néhány fekete, barna, bézs, szürke és fekete árnyalatot. Ezeket remekül kihasználhatod az egész évszakban. És persze ne feledkezz meg a fehér fehérneműkről sem. A hófehér a tél megkerülhetetlen divatszíne minden évben. Idén is hódít majd.

Egy kis csipke itt, egy kis csipke ott

Néhány hét múlva újra élvezhetjük a kandallótűz melletti borozásokat, a meghitt, romantikus gyertyafényes vacsorákat és a takaró alatt töltött hosszú reggeleket. Szerezz be a szerelmes estékre egy vadító csipkealsót és hozzá tartozó melltartót is. 

Kényelem mindenek felett

A fehérneműkkel szemben alapvető követelmény a kényelem, amit a szabás mellett az anyagválasztás is befolyásol. A Belstilo őszi-téli fehérneműi puha poliamidból és testhez simuló elasztánból készülnek. A fehérneműk a varrás mentén sem irritálják a bőrt, kényelmes és komfortos viseletet biztosítanak akár egész nap a ruha alatt.

Szettek és könnyen kombinálható fazonok

A fehérnemű hosszú távú befektetés a kényelmes és egészséges mindennapokba, érdemes ezért tudatosan összeállítani az otthoni kollekciódat. Válassz néhány alapdarabot a mindennapokra és hozzájuk színben és anyagban is passzoló melltartót. 

A csipkés darabokkal mindig csábíthatsz. Egy-egy csodaszép melltartót bátran kombinálhatsz színben és anyagban passzoló csipkés tangával, shorttal vagy bugyival is. Ahogy éppen a hangulatod tartja. 

A fontos szabályok nem változtak

A legfontosabb szabályok továbbra is változatlanok. Akkor jó a fehérneműválasztás, ha a ruha alatt láthatatlan. Ezért 

  • mindig válassz a felsőddel és a nadrágoddal színben harmonikus fehérneműt, 
  • ügyelj arra, hogy a testhez simuló ruhán ne üssön át a csipkeminta, 
  • ha pedig kilóg a melltartó pántja a ruha alól, válassz inkább pántnélküli fazont.

Nézd meg a Belstilo őszi-téli kollekcióját »

2020 szeptember 08 — Eszter Belstilo
Címkék: fehérnemű

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.