Légy Frank magaddal! Ez a mottója a Belstilo legújabb, színekben, mintákban és életben gazdag férfi divatmárkájának. Ismerd meg és mozogj, élj együtt a John Frank elképesztő alsóival!

Az isztambuli John Frank márka minden kétséget kizáróan az egyik legdinamikusabb és legsokoldalúbb férfi fehérnemű márka, amely kimozdítja a férfi divatipart a megszokott, egyszerű fehér-szürke-fekete állóvízből. A John Frank boxerekből és zoknikból árad az életimádat, a formák és a színek izgalmas játéka. És mindezt bátran, erőteljesen közvetítik a külvilág felé is.

Ha valami újat, meghökkentőt, egyedit keresel, a John Frank lesz a tökéletes választás

Az alig 10 éve, Törökországból indult vállalkozás kreatív kollekcióinak darabjai mára több mint 150 országban elérhetők. A prémium minőségű férfidivat megkerülhetetlen szereplői, akik mindenekelőtt az innovációt, az egyediséget és a kimagasló minőséget tartják szem előtt. A John Frank kollekciókat a színek és minták teszik egyedivé, amelyeket az erőteljes kifejezés megteremtése iránti vágy motivál. Nemcsak valami újat, valami váratlant hoznak, igazi újításokat teremtenek az újabb és újabb kollekcióikkal. 

A John Frank gyártói kezdetektől azon dolgoztak, hogy a férfi ruházati iparban vezető szerephez jussanak, így kollekcióik népszerű és sokak által ismert divatmárkák mellett tűntek fel a nemzetközi divatbemutatókon is. 

A John Frank azonban nem csak a látszat. Évente kétszer dobnak piacra új kollekciót, amelyek a jelenlegi és feltörekvő trendeket mutatják be. Mindegyiknek teljesen egyedi témája és megjelenése van. 

Kreatív csapatukat a férfi ruházat legjobb szakértőiből állították össze, akik értik és érzik a divatot, szoros kapcsolatot ápolnak fogyasztóikkal. Céljuk, hogy ne csak kövessék, hanem ők maguk diktálhassák a férfidivatot. Művészien ötvözik az egyediséget, a modern újításokat és a funkcionalitást. Minden termékük csak a legjobb minőségű szövetekből készült, hogy ne csak jól nézzen ki, de viselni is kényelmes és komfortos legyen. Minden esélyük meg is van arra, hogy a következő években a férfidivat egyik kiemelkedő márkájává nőjjék ki magukat.

A John Frank nem egy egyszerű férfi fehérneműmárka. Színes és ízléses darabjaival, játékosságot hoz a mindennapokba. Motivál, önbizalmat ad, egyértelműen hirdeti: hogy merd vállalni önmagadat és élvezd az életet. Légy Frank magaddal!

Széles termékpalettájukból a Belstilo webáruházban is megtalálod a férfi boxereket és színes zoknikat, kínálatunkat folyamatosan bővítjük, újítjuk, nézz vissza gyakran!

Nézd meg a John Frank kollekciót »

2020 szeptember 22 — Eszter Belstilo
Címkék: fehérnemű

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.