A bambusztörölköző a fürdői textilek legújabb trendje, ami szuper tulajdonságai miatt a 2020-as év egyik legnépszerűbb terméke volt a Belstilo webáruházban. De mit tudhat a bambusz, amiről a többi törölköző csak álmodozhat? Gyere, merülj el velünk a bambuszvilágban!

1. Olyan puha, hogy nem hiszed el

A régi öblítőreklámok óta álmaink netovábbja egy édes plüssmaci puhaságát idéző törölköző. A valóságban azonban a néhány mosás után már sprőd, szúrós és kemény lepelbe burkolózunk fürdés után. A titok nyitja az alapanyagban és a kezelésben rejlik. A Belmanetti bambusztörölközőinek anyaga 60% pamut és 40% bambusz. Ez az arány optimálisan ötvözi a két anyag legjobb tulajdonságait. A pamut puhasága és a bambusz selymes tapintása szinte simogatja a bőrt törölközés közben. Kényelmes, rugalmas, puha, ami évek és sok-sok mosás után sem változik.

2. Baci-, vírus- és gombamentes, ami nagy kincs

Bár a vírusok és baktériumok eddig is jelen voltak a mindennapjainkban, a koronavírus járvány óta azonban még fontosabb a maximális higiénia életünk minden területén. A vírus ellen az egyik legjobb védekezési és megelőzési mód a gyakori és alapos szappanos kézmosás. Emellett fontos, hogy a kézmosás után használt törölköző is higiénikus legyen, ne táplálja a vírusok, baktériumok szaporodást. A bambusz természetes anti-bakteriális tulajdonságának köszönhetően, a bambusztörölköző hosszabb ideig marad friss és szagoktól mentes, használata higiénikusabb.

3. Azonnali nedvszívóképesség a legizzasztóbb helyzetekben is

Ismered az érzést, amikor kilépsz a tus alól, elkezded megtörölni a bőröd, de a törölköző durva tapintású és bőrödet sem tudja szárazra törölni? Itt az ideje a cserének! A Belmanetti bambusztörölközők a felhasznált prémium bambusz-pamut mixnek köszönhetően extra jó nedvszívó képességgel rendelkeznek, azonnal és maradéktalanul szívják magukba a nedvességet a bőrödről. Puha felületükkel szinte simogatnak. 

3 különböző mérete kézmosáshoz, fürdéshez is szaunázáshoz, wellness-hez is nyerő választás. A Belmanettivel nemcsak a tusolás és a szaunázás, de még a törölközés is élmény lesz!

+1. Tökéletes ajándék, akár személyre szabottan is

Ne tartsd meg csak magadnak a bambusztörölköző élményét, hiszen ez a csodás tapasztalás ajándékba is jó választás. A Belmanetti törölközők letisztult designja és visszafogott natúr és pasztell árnyalatai szemet gyönyörködtetők és bármelyik fürdőszobát feldobják. 

Ha pedig személyre szabott ajándékot szeretnél, akkor hímeztesd vagy emblémáztasd bele a szívhez szóló üzenetedet vagy az ajándékozott nevét. Így minden egyes törölközésnél hálával gondol majd rád a szerencsés, akit egy Belmanetti bambusztörölközővel leptél meg.

Máris beleszerettél?

Rendeld meg a kedvenc árnyalatodban »

2020 december 15 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.