Legyen szó egy alapos kézmosásról, esti arcápolási rutinodról vagy egy forró fürdőről, a megfelelő méretű törölköző minden alkalommal ott lóg a közeledben. De ha kedvenc darabod már mosás után is büdös, kellemetlen tapintású és a puhaságát is elvesztette, akkor eljött a csere ideje. Gyere, mutatjuk azt az 5 jellemzőt, amelyből már az első néhány használat után tudni fogod, hogy hosszú évekre megtaláltad álmaid minőségi törölközőjét.

1. Olyan puhának tűnik, hogy azonnal bele akarsz burkolózni

Tévhit, hogy a kemény és szúrós törölközők elhasználódását a mosószer, a mindennapos igénybevétel vagy a kemény víz okozza. Egy megfelelő anyagösszetételű, jó minőségű törölköző ugyanis természetesen puha, és évek múlva, sokszori mosás után is az marad.

Pontosan ilyenek a Belmanetti új bambusz-frottír törölközői, amelyek 40%-ban bambuszból, 60%-ban pedig prémium pamutból készülnek. Ez az arány a két anyag legjobb tulajdonságait egyesíti, hiszen a 100%-os tisztaságú pamutszálak mellett a selymes tapintású bambusz felel azért, hogy új törölköződ szinte simogassa a bőrödet.

2. Dörzsölés nélkül is hatékonyan felszívja a nedvességet

A frottír technika lényege, hogy a textil mindkét oldalát hurkolt szálak borítják, ezzel is növelve a törölköző nedvszívó felületét. A Belmanetti új kollekciója pontosan ezt az eljárást ötvözi a természetesen puha bambusz szálakkal, így új törölköződdel anélkül itathatod fel a nedvességet a bőrödről, hogy nyúznod vagy dörzsölnöd kellene az érzékeny területeket.

A Belmanetti új bambusz-frottír törölközőit imádni fogod, mert

  • a bambusz kiváló lélegző képességének köszönhetően gyorsabban száradnak, mint a hagyományos pamuttörölközők,
  • méretüknek akár a háromszorosát is képesek magukba szívni,
  • csupán felitatással is képesek maradéktalanul eltávolítani a nedvességet a sérült és érzékeny bőrfelületekről.

3. Mosás után is megőrzi a színét és a fényét

Ha a klasszikus fehér törölközők helyett valami különlegesebbre vágysz, az új Belmanetti törölköző kollekcióban te is megtalálhatod a személyiségedhez és a fürdőszobádba passzoló árnyalatokat.



A kék, a zöld, a rozé és a bézs színeket a márka ezúttal geometrikus szegéllyel kombinálta, a végeredmény pedig a strapabíró bambusznak köszönhetően sokszori mosás után is ugyanolyan szemetgyönyörködtető, mint a törölköző legelső kicsomagolásakor. A bambusz ugyanis nem fakul, és még elegáns, selymes fényét is hosszú évekig képes megőrizni.

4. Napokig illatos marad

Tudtad, hogy a nedvesen maradt törölköző szaga nemcsak kellemetlen, de a baktériumok szaporodását is jelzi? A napi törölközőcsere helyett is jó megoldás egy bambusz törölköző, mert különleges lélegző tulajdonságának köszönhetően gyorsabban szárad, hosszabb ideig őrzi meg frissességét és higiénikusabb is, mint a pamut törölközők.

Ráadásul egy jó minőségű bambusz törölköző nem csak akkor praktikus, amikor a családi erdőjárásról vagy shoppingról hazatérve egymás után mostok kezet. Egy Belmanetti bambusz-frottír törölközővel a legkeményebb edzésednek is bátran nekivághatsz, hiszen a bambusz a tornazsákodban sem fogja átvenni a többi ruhanemű szagát.

5. Egy jó minőségű törölköző nem okoz bőrirritációt

Akár allergiával küzdesz, akár most lábalsz ki egy komolyabb vírusos megbetegedésből, vagy “csak” érzékeny a bőröd, egyaránt fontos, hogy jó minőségű törölközőt válassz a mindennapi tisztálkodáshoz.

A bambusz-frottír törölközők tökéletesen higiénikus választások, mert

  • a bambusz antiallergén tulajdonsága miatt nem okoznak kiütéseket,
  • anyagösszetételüknek köszönhetően nem viszket tőlük a bőröd,
  • antibakteriális jellemzőjük miatt nem táplálják a vírusok, a gombák és a baktériumok szaporodását.

Ha biztosra szeretnél menni, a Belmanetti új bambusz-frottír törölközőit akár 60 fokon is bátran kimoshatod, majd szárítógépbe is bedobhatod őket. Sőt, utóbbi még puhítja is az anyagukat.



Az új Belmanetti kollekcióban 50 x 90 cm-es kéztörlőket és 70 x 140 cm-es fürdőtörölközőket is találsz.
Válaszd ki a fürdőszobádba passzoló darabokat ITT »

2023 március 07 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.