Belstilo nagy őszi-téli nőiköntös-körkép

Belstilo nagy őszi-téli nőiköntös-körkép

Az egyre hűvösebb, fázósabb estékkel együtt jön a kuckózás, a forró teák és kakaók, hosszú filmezések és a persze a puha, esti és otthoni köntösök időszaka. A Belmanetti idén is minden eszközzel igyekszik feldobni az unalmas hétköznapokat. Gyere, fedezd fel velünk az új, színes és egyedi őszi-téli nőiköntös-kollekciót.
2021 október 08 — Eszter Belstilo
A bambusztól lesz puha a törölköző

A bambusztól lesz puha a törölköző

Sokáig gondoltuk, hogy teljesen normális és természetes, hogy a törölköző gyorsan elveszíti puhaságát, sprőddé, szúróssá válik. Hiszen extra igénybevételnek van kitéve, napi szinten - akár többször is - használjuk, legalább hetente mossuk és Magyarországon a víz is nagyon kemény. Aztán kipróbáltuk a Belmanetti bambusz-frottír törölközőket, és minden megváltozott.
2021 szeptember 09 — Eszter Belstilo
Átmeneti női pizsamák nem csak fázósaknak

Átmeneti női pizsamák nem csak fázósaknak

Ahogy hűvösebbre fordul az idő máris vacogsz a paplan alatt? Ilyenkor még korai elővenni a vastag takarót. Hiszen hiába fázunk este, borzasztó az éjszaka közepén arra ébredni, hogy izzadunk a meleg takaró alatt. Az átmeneti időszak nemcsak az utcai öltözködésben, de alvás tekintetében is feladja a leckét. Mutatunk néhány szuper kényelmes alvóruhát, amivel az átmeneti időszakban is pihentető és kellemes lesz az alvás
2021 augusztus 25 — Eszter Belstilo
Nyári ajándékötletek nőknek és férfiaknak

Nyári ajándékötletek nőknek és férfiaknak

Tombol a nyár és te ismét születésnapra vagy hivatalos? Tedd tökéletessé az ünnepet, gyúrd egybe kreatívan az ünnepelt személyiségét, az évszakra jellemző egyediséget és adj hozzá egy cseppnyi praktikumot. Máris kész a tökéletes nyári ajándék a párodnak, a barátnődnek vagy a családtagoknak.
2021 augusztus 11 — Eszter Belstilo