A járványhelyzet miatti bizonytalanság rányomja a bélyegét az idei nyaralási tervekre, de egy dolog biztos: a szikrázó napsütés, a hűsítő koktélok, a pihentető, feltöltő napozás idén nyáron sem maradhat el. Mindegy, hogy távoli tengerparti utazásra vágysz, egy eldugott magyar faluba szervezed a nyári pihenést vagy otthon töltöd a szabadságodat, felüdülés lesz a léleknek, ha tudod, hogy milyen szexi vagy az új fürdőruhádban. Adunk ezért néhány tippet az idei fürdőruha-választásodhoz.

Vidámság minden mennyiségben

A Ysabel Mora idei kollekciója egyértelműen a vidámságot, az életigenlést és a boldog, önfeledt pillanatokat hívja életre. Pont, amiről a nyári szabadság is szól. Bújj bele egy színes, mintás bikinibe és élvezd az elismerő pillantásokat! A 2021-es kollekció kreatívan játszik a színekkel, a mintákkal, az anyaghasználattal és -típusokkal egyaránt. A fűzők, a csavarások, a horgolt minták, masnik és behúzások lehetővé teszik, hogy az új fürdőruhádban is megmutasd az egyéniségedet.

Nézd meg a teljes kollekciót ITT »

Érezd magad még közelebb a természethez

A karantén ideje alatt a természet minden eddiginél jobban felértékelődött. Nem is csoda, hogy a természet lágy és hamisítatlan mintái a 2021-es fürdőruha trendben is visszaköszönnek. A gyönyörű, változatos virágminták még közelebb hozzák a szabadság érzését.

Szexi fűzők a láthatáron

Szereted a különleges megoldásokat? Akkor az Ysabel Mora 2021-es kollekciója pont neked készült. A mellrészbe varrt fűzők egy kicsit láttatnak is és nem is. Egy biztos, nem lehet mellettünk elmenni szó nélkül! Ugye egyetértesz?!

A fekete örök és megunhatatlan

Ha fürdőruhadivat, akkor a feketével soha nem nyúlhatsz mellé. A fekete ápol és eltakar, eleganciát és magabiztosságot kölcsönöz viselőjének. Mindegy, hogy bikinit vagy egyberészes fürdőruhát választasz, garantált a siker. Nézd csak, mennyire sokoldalúan lehet variálni:

Jól jön egy csodás nyári kaftán is

Te sem szeretsz fürdőruhában flangálni a lángososhoz? Nem vagy vele egyedül. A Ysabel Mora tervezői éppen ezért bővítették a kínálatot lenge, kényelmes, de mégis divatos és csinos kaftánokkal. A változatos fazonok között könnyen megtalálod a stílusodat.

2021 május 04 — Laszlo Becht

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.