Tél vagy nyár, legyen hideg vagy meleg, egy csodaszép női köntösnek mindig ott a helye a fürdőszobafogason. De hogyan válassz, hogy ne legyen unalmas, kiemelje a nőiességedet és az egyéniségedet? Ehhez adunk most néhány tippet, a poszt végén pedig egy különleges meglepetés is vár!

Éljen a csipke!

Azt gondoltad, hogy a csipke csak a szexi felsőkön vagy a fehérneműkön mutat igazán? Képzeld el a finom és elegáns mintázatát a köntösödön is! A Belmanetti extra hosszú galléros köntösét épp egy visszafogott, fehér csipkeszegéllyel tette tökéletessé, ami csodásan harmonizál a bambusz fényes, puha anyagával. Elegáns és dekoratív minden egyes mozdulatában.

Nézd meg =>

Az végzet asszonya mindig és mindenhol

A fekete a női gardróbok alapszíne, ápol és eltakar vagy éppen kiemel, ha arra van szükség. A titokzatosság maga. Éppen ezért sem hiányozhat a fekete a legkedveltebb fürdőköntösök közül sem. A Belmanetti éjfekete bársonyköntösében az éj szexi királynőjének érezheted magad. A csodaszép, vékony szatén kötője pedig elegánssá, uralkodóvá teszi a megjelenést. Mesés, igaz?

Ez érdekel »

Kényelem mindenek felett

Ha esténként a köntösödtől már csak egy kis puha, meleg ölelést és simogatást vársz, akkor a bambuszköntösök között a helyed. Az anyagukban pöttyös köntösök kapucnival vagy gallérral, rövidebb vagy hosszabb változatban, ragyogó színváltozatokban csábítanak. Kizárt, hogy ne találd meg köztük a kedvencedet. 

Kezdd itt »

Legszebb köntösök a pasztell szerelmeseinek

Legszebb köntösök a pasztell szerelmeseinek

A világos, halvány pasztell árnyalatok állnak közel hozzád? A mályva, a bézs, a fehér, a rózsaszín, a menta vagy éppen a barack a kedvenced? Szuper választás, harmóniát, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot közvetítenek ezek a visszafogott színek. Nem is csoda, hogy rajongsz értük. A Belmanetti kollekcióban számos fazont találsz a kedvenc pasztell árnyalataidban. 

Nézd meg a teljes kollekciót »

Sportos változatok nem csak edzéshez

A sport az életed és a ruházkodásodban is ez a stílus áll hozzá közel hozzád? A Belmanetti Rád is gondolt. Az unisex köntösök éppen ezt az irányt képviselik. Ha azonban egy kis extrára is vágysz, akkor ne menj el szó nélkül a zipzáros köntösök mellett. Ezek a típusok igazi kuriózumok a fürdőszobában és az edzőteremben egyaránt. Hosszú és rövid változatukat pedig kényelmesen variálhatod, ahogy változik az idő.

Nézd meg az összeset »

Ígértem egy kis meglepetést is a poszt végére: nézz körül most a Belstilo akciós köntösei között, hiszen akár 50% kedvezménnyel csaphatsz le az új köntösödre!

Kezdd ITT »

2021 április 20 — Laszlo Becht

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.