Nőként biztosan Te is nem egyszer meglepted már párodat praktikus és trendi ruhadarabokkal. Ugyan egy nyári férfi köntös kiválasztása kicsit komplikáltabb folyamat, mint egy jópofa mintás rövidujjú beszerzése, ez a ruhadarab akár éveken át hasznos kiegészítője lehet az utazásaitoknak és a wellnessezéssel eltöltött hosszú hétvégéknek. Olvass tovább, ismerd meg a nyári férfi köntös választás 5 legfontosabb szempontját és találd meg párod új kedvenc kiegészítőjét akár már ma.

1. Válassz jól szellőző férfi köntöst

Habár a köntösökről általában mindenkinek a téli, pihe-puha és szinte pokrócra hasonlító ruhadarabok jutnak eszébe, ezzel szemben egy nyárra választott férfi köntös akkor praktikus, ha vékony és jól szellőzik.

A nyári férfi köntösök célja, hogy párod ne fázzon meg a hűvösebb nyári napokon és az erkélyen üldögélős estéken egy, az évszakhoz nem passzoló anyagú ruhadarabban. Mivel nyáron könnyebben megizzadunk, párod nyári köntösének kiválasztásánál a jól szellőző, lenge fazon mellett az anyag légáteresztő képességét is figyelembe kell venned.

A Belstilo bambuszból készült férfi köntöse például tökéletes választás, hiszen a bambusz egy különleges lélegző képességgel rendelkező, természetesen anti-bakteriális anyag. Ez nemcsak azért praktikus nyárra, mert párodnak nem lesz melege, de még a higiénikus, hosszabb ideig szagmentes használatot is elősegíti.

2. Vedd figyelembe a nyári férfi köntös anyagának nedvszívó képességét

A jó szellőzés mellett egy nyári férfi köntössel szemben alapvető elvárás, hogy az anyaga kiemelkedő nedvszívó képességgel rendelkezzen. Ez különösen fontos akkor, ha a párod bőre a medence hideg vizétől egy-két helyen még törölközés után is nyirkos maradt.

Párod nyári megfázását szinte biztosan elkerülheted, ha

3. Ügyelj rá, hogy strapabíró férfi köntöst válassz

Mivel a nyári időszakban nem ritka, hogy köntöseink elhagyják az otthonunkat, érdemes színben nem túl kényes darabot választani. A férfi köntösök esetében ez egészen könnyű, hiszen az “erősebb nem” öltözködési szokásait általában a sötétebb kékek, zöldek, szürkék és feketék jellemzik. A maszkulin megjelenés mellett ezen árnyalatok egyike sem túl világos, így kisebb az esélye, hogy egy kósza masszázsolaj folt vagy a medence partján elfogyasztott koktél maradandó nyomot hagyjon rajtuk.Ahhoz, hogy az idén kiválasztott nyári férfi köntös hosszú éveken át veletek tarthasson a nyaralásokra, nemcsak színben, de anyagban is érdemes ellenállóbb megoldásokat keresned.

Mind a rizs-frottír férfi köntösök, mind pedig a velúr férfi köntösök olyan szövési technikákkal készülnek, amik megakadályozzák, hogy a pamutszálak kihúzódjanak, ha beleakadnak a bőrönd cipzárjába vagy a wellnessrészleg öltözőjének fogasába.

4. Nyáron inkább hagyd el a kapucnit

A kapucnis férfi köntösök kétségkívül vagány darabok, de plusz súlyuk és meleg anyaguk miatt nyáron nem túl praktikusak.

A vakációzáshoz és a wellnessezéshez ráadásul azért is érdemes kapucni nélküli férfi köntöst választanod, mert így a bőröndben is sokkal több hely marad majd más ruhadaraboknak.

5. Válassz olyan nyári férfi köntöst a párodnak, ami illik a tiédhez

A szálloda vagy a fürdőkomplexum folyosóján vonulva öltözékeddel is büszkén hirdetnéd, hogy összetartoztok? Szerencsére a Belstilo kínálatában többféle divatos, uniszex fazon közül válogathattok, amik az eddig megismert szempontoknak mind megfelelnek majd.

A Belmanetti rizs-frottír uniszex galléros fürdőköntösét például fiatalos mineral/türkiz, elegáns navy/sötétkék és örökké divatos sötétzöld színben is megrendelheted magatoknak.

A Belmanetti bambusz-velúr uniszex köntösében pedig ti lehettek a szálloda királya és királynője, hiszen selymesen fénylő anyagukkal és elegáns szabásukkal ezek a darabok azonnal magukra hívják majd a többi nyaraló figyelmét.


Találd meg a Belstilo kínálatában párod új férfiköntösét, ami több nyáron át elkísérhet majd benneteket a romantikus utazásaitokra.
Kattints IDE »

2022 augusztus 16 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.