Mi is lehetne jobb egy romantikus őszi wellnesshétvégénél? Hát az, ha a borongós, szürke és esős évszakba ráadásként még a nyár színeit is magaddal viheted! Ha a bőröndből már csak egy kényelmes fürdőnadrág hiányzik, itt az ideje, hogy megmártózz a Belstilo trendi, mintás férfi fürdőnadrágjainak kínálatában és megtaláld a személyiségedhez illő darabot. Olvass tovább, hogy vadiúj fürdőnadrágodban a négy fal között is úgy érezhesd magad kedveseddel, mintha éppen a trópusokon nyaralnátok.

Milyen egy jó férfi fürdőnadrág?

A férfi fürdőnadrágok legfontosabb ismérve évszaktól függetlenül a kényelem, hiszen míg a hölgyek a strandon és a wellnesskomplexum medencéje mellett is előszeretettel fekszenek a nyugágyon híreket vagy könyvet olvasva, addig tudjuk, hogy pasiként szívesebben maradsz mozgásban és indulsz felfedezőútra.

Egy kényelmes fürdőnadrággal még emlékezetesebbé teheted a wellness pillanatait, hiszen

  • széles derékgumírozásának köszönhetően egyszerűen fel- és leveheted,
  • lazaságát egy állítható zsinórral szabadon változtathatod,
  • zsebeiben elrejtheted a hotelszobához tartozó vízálló mágneskártyát és az öltöződhöz kapott kulcsot,
  • gyorsan szárad, ezért ősszel is nagyobb eséllyel kerülheted el a megfázást.

Amellett, hogy a Belstilo webshop 100%-ban poliészter John Frank, Ysabel Mora, Lois és Antonio Miro márkájú fürdőnadrágjai kényelmes, bőrbarát és garantáltan jól szellőző modellek, még a 2022-es trendeknek is maximálisan megfelelnek. Ha valami izgalmasabbra vágysz az őszi wellnesshez, mutatunk pár olyan darabot, amelyek még az egyszínű türkiz vagy pink fürdőnadrágoknál is jobban megragadják a többi wellnessező tekintetét.  Érdemes még ma körülnézned, hiszen kínálatunkban idén igazán könnyen megtalálhatod a személyiségedhez passzoló darabot.

Klasszikus sötétkék férfi fürdőnadrágok egy kis csavarral

A tengerészkéket az egyik legférfiasabb színként tartjuk számon, amellyel bőrtónustól és hajszíntől függetlenül szinte lehetetlen mellélőni. Mivel ez a szín kis túlzással szinte mindenkinek jól áll, a strandon megmosolyogtató helyzetek születhetnek két ugyanolyan fürdőnadrág találkozásából. Ha viszont a jóval kisebb, szállodai wellnessrészlegen nem szeretnél kínos helyzetbe kerülni, válogass kedvenc árnyalatod mintás darabjai közül, amikkel garantáltan egyedi maradhatsz majd.

A sportok szerelmeseként jó választás lehet számodra az Antonio Miro biciklis mintával ellátott fürdőnadrágja vagy a márka hajómintás modellje. De ha valami igazán izgalmasra vágysz, amellyel akár ősszel is kifejezheted a csónakázás, a kajakozás vagy a kenuzás iránti szenvedélyedet, az Ysabel Mora evezős fürdőnadrágját neked találták ki.

Az örök klasszikus minták természetesen a tengerészkék alapszínnel is kihagyhatatlanok. Az apró fehér pöttyös Antonio Miro fürdőnadrág mellett az Ysabel Mora extravagánsabb csillagmintás, rózsaszín részletekkel díszített fürdőnadrágjára is érdemes egy pillantást vetned, ha azt szeretnéd, hogy a jacuzzi környékén minden szem rád szegeződjön.

Ha pedig a mindennapokban sokan emlegetik a humorodat, érdemes a wellnesshétvégére is egy játékos darabbal elindulnod otthonról. Az Ysabel Mora bohókás, tengerészkék alapszínű, világoskék és rózsaszín részletekkel díszített, pöttyös fürdőnadrágjával vagy a Lois cuki flamingómintás fürdőalsójával egyaránt nagy mosolyt varázsolhatsz kedvesed arcára.

Férfi fürdőnadrágok trópusi mintákkal

A 2022-es fürdőruha- és bikinitrendek már a hölgyek számára is elhozták azt a hamisítatlan mediterrán hangulatot, ami a férfiak fürdőnadrágtrendjeiből sem hiányozhat.

Az őszi wellnesshétvége remek lehetőséget nyújt, hogy

Férfi fürdőnadrágok a járművek szerelmeseinek

Ha az őszi wellnesshez ezúttal belföldi úticélt választottatok, a John Frank legmenőbb, élénk színű fürdőnadrágjai ebben az esetben is elősegítik a következő nyaralásodról szóló álmodozást.

A napsárga Vespa robogós alsóval képzeletben Róma szűkös kis utcáin motorozhatsz, míg a türkiz, lakóautós fürdőnadrággal igazi világjárónak érezheted majd magad.


Te melyiket vállalnád be a vidám minták és az élénk színek közül?
Nézd meg a Belstilo teljes férfi fürdőnadrág kínálatát itt »

2022 szeptember 06 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.