Unod már, hogy kinyúlt és fakó oversized pólókban alszol? Az esti órákban, lefekvés előtt is szexinek és magabiztosnak szeretnéd érezni magad a bőrödben? Olyan darabokkal bővítenéd a ruhatáradat, amelyekben kitakarózva sem fázol, viszont a legfülledtebb éjszakákon is jól szellőznek majd? Gyere, nézd meg top 5 tippünket, hogy miben aludj a nyáron és találd meg még ma vadiúj hálóruhádat.

1. Hódíts éjszaka is szexi, csipkés darabokkal

Az önbizalom nemcsak nappal fontos, amikor a strandon élvezed a vakáció napjait, hanem éjszaka a négy fal között is. Ilyenkor, amikor elcsendesül a világ, megadhatod magadnak azt a törődést, amit megérdemelsz: akár egy jó könyv mellett, az esti levendulateádat szürcsölgetve, akár pároddal összebújva pihened ki a kalandos nap fáradalmait, egy csipkés hálóruha minden helyzetben kiemeli majd a szépségedet.

Csipkés hálóingek modern hercegnőknek

Ha nőiességedet a maximumon szeretnéd hangsúlyozni, egy gyönyörű csipkés hálóinggel ezt könnyedén megteheted. Például az Ysabel Mora újdonságával, amely fekete színével és érzéki szabásával már-már egy alkalmi miniruhának tűnik. A hálóing A-vonala pont a legnőiesebb területeket emeli ki az alakodon, ebben pedig a V-kivágás és a derékban passzos visszafogottan sejtető övrész is segít. A könnyed, libbenő szoknya pedig nemcsak gyönyörű, de nagyfokú mozgásszabadsága miatt még praktikus választás is.

Ha pedig anyagok tekintetében is mindig az igazi luxust keresed, a Belstilo kétféle színben kapható rövid szatén hálóinge lesz számodra a tökéletes választás. Egyenes szabásvonalával minden típusú alkaton csodásan mutat, az érzéki csipkebetétek és a puha tapintású, lenyűgözően fényes anyag pedig igazi prémium látványt nyújtanak a hálószoba félhomályában.

Csipkés pizsama a fülledt éjszakákra

Habár a hálóing igazán szexi viselet a nyári időszakban, vannak olyan helyzetek, amikor a pizsamafazon praktikusabb választásnak bizonyul.

Az Admas klasszikus szabású, púderrózsaszín pizsamája például remek példa arra, hogy csipkés hálóruhád szépsége mellett egyszerre hasznos is lehet: apró kis mellzsebében mindig kéznél tarthatod a legfontosabb dolgokat, legyen szó pár papírzsebkendőről vagy az éjszakáid nyugalmát garantáló trendi szemmaszkodról.

2. Válassz mintás és színes hálóruhát a legvidámabb hónapokra

Régóta bizonyított tény, hogy öltözködésünk hatással van a hangulatunkra is. Mivel a nyár a természetben is az élénk színekről szól, és ebben az időszakban annyi izgalmas dolog történik, hogy alig tudsz velük lépést tartani, a gardróbodból sem hiányozhat egy-egy vidám nyári hálóruha.

Idén például hódítanak a trópusi minták, amelyek akkor is képesek a Bahamákra kalauzolni téged, ha idén nyáron inkább egy csendes kis magyar falut választottál ki pihenésed helyszínéül.

Az Admas hálóingjei is ehhez a trendhez igazodnak. A zöld pálmaleveles, a kék madártollas vagy a banánmintás darabot választva a te szívedben is azonnal eluralkodik majd a mediterrán életérzés.

Ha pedig a pizsamákat részesíted előnyben, az Admas merész, kék-pink szettjét ajánljuk figyelmedbe, amely nemcsak bohém mintájával, de különleges megkötőivel is megragadja a tekinteteket. Ráadásul, mint az összes új Admas pizsamának, ennek a darabnak is ismérve, hogy a forró éjszakákon sem tapad majd a bőrödre és remekül szellőzik majd.

3. Hangsúlyozd napcsókolta bőröd szépségét világos darabokkal

A frissen lebarnult, ragyogó bőröd kihangsúlyozásához szezontól függetlenül a világos darabok a legmegfelelőbbek:

4. Öltözz össze a pároddal

Természetesen a nyári éjszakák kényelméből és játékosságából a férfiak sem maradhatnak ki. Habár mind tudjuk, hogy az ő gardróbjukba kerülő darabok általában nem általuk kerülnek oda, miért ne dobnád fel a kötelező pizsamavásárlás pillanatait egy kis csavarral?

Öltözzetek össze az idei balatoni kiruccanásotokhoz vagy a vízparti nyaralásotokhoz stílusosan, matrózmintás Admas pizsamákkal.

Válasszátok ki az ízléseteknek megfelelő darabokat a sötétkék női ujjatlan hálóingek, női ujjatlan pizsamaszettek és a színben passzoló férfi pizsamák közül vagy hódítsatok együtt a világosabb, gazdagon csíkozott, egyszínű alsóval kombinált rövidujjú női és férfi szettekben.

5. Dobd fel a szettedet hozzáillő kiegészítőkkel

Ha szexi éjszakai ruházatról van szó, minden esetben az aktuális darabhoz választott kiegészítők teszik fel az i-re a pontot.

Az Ysabel Mora elegáns papucsai egy csapásra szakítanak az otthoni lábbelikről kialakult képpel: a fekete, merészebb darabbal például igazi hollywood-i sztárnak érezheted magad a lakásodban vagy a szálloda wellness-részlegén vonulva, a fehér cuki, pomponos papuccsal pedig angyali megjelenést kölcsönözhetsz szettednek.

Egy lenge, tavaszi-nyári köntös pedig praktikus kiegészítő lehet a hűvösebb estékhez, amikor az erkélyen beszélgetnétek vagy a tábortűz mellett sütögetnétek.


Nyárias hálóruhákkal és kiegészítőkkel egészítenéd ki a ruhatáradat?
Nézz körül a Belstilo újdonságai között »

2022 augusztus 02 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.