Szeptember végéhez közeledve lassan a vénasszonyok nyara is végleg elhagy bennünket és a kalandokkal teli hónapok helyét átveszik a kuckózós, pokróc alatt olvasgatós, gyertyafényben filmezős őszi mindennapok. Hogy a hangulat teljes legyen, itt az ideje beszerezni az ősz és a tél legfontosabb kiegészítőjét otthonra. Olvass tovább, mert ebben a cikkben megmutatjuk, milyen fürdőköntös trendek fogják uralni az idei szezont és akár már ma megtalálhatod tökéletes társadat a csípős őszi reggelekre és a didergős téli estékre.

Vagány fürdőköntösök otthonra és utazáshoz

A fürdőköntösök már nem csupán a wellnesshétvégék pakolós listáinak élén szereplő ruhadarabok. Mivel az elmúlt évek bezártsága után az élet számtalan területen sokat lazult, a mindennapi öltönyös, kiskosztümös irodai jelenlét helyét is átvették a home office-ban töltött napok. És miért is mondanál le a kényelemről otthonodban? A leghidegebb napokon nincs is jobb érzés, mint bevackolni magad kedvenc forró italoddal a számítógép elé egy évszakhoz illő vastag és pihe-puha köntösben.

Viszlát őszi-téli megfázás, helló kapucni

A legfázósabbaknak már az első őszi reggeleken meggyűlik a baja a reggeli ébredéssel. Az átmeneti időszakban, amikor kint már lehűl a levegő, de az időjárás szeszélyei miatt még a fűtésnek sincs itt az ideje, igazi szenvedés előbújni a takaró alól.



Magadra ismertél? Akkor szerezz be az idei őszi-téli időszakra egy hosszabb szabású kapucnis fürdőköntöst, amely nemcsak trendi külsejével, de vastagságával és szinte minden testrészedet betakaró fazonjával is olyan érzetet kelt majd benned, mintha el sem hagytad volna ágyad és paplanod melegét.

Praktikum mindenek felett, avagy kezdd az őszt egy trendi, cipzáros fürdőköntössel

A megszokott megkötős fürdőköntösök mellett 2022-ben is folytatódik a modern, cipzáros fürdőköntösök hódítása. Nem véletlen, hogy egyre több kollekcióban találkozhatsz ezekkel a trendi fazonokkal, hiszen a cipzáros fürdőköntösök praktikumát egyre nehezebb túlszárnyalni.

Egy cipzáros fürdőköntössel

  • a melegebb őszeleji reggeleken még lehúzott cipzárral is kellemesen érezheted magad az erkélyen,
  • a téli, kandalló mellett üldögélős estéken pedig pont optimális hőmérsékleten élvezheted otthonod melegét.

Trendi, cipzáros fürdőköntösödet egyetlen mozdulattal összezárhatod vagy kinyithatod, így mindig aktuális igényeidhez igazíthatod a kényelmedet.

Kényelem és környezetvédelem kéz a kézben, avagy megérkeztek a bambusz fürdőköntösök

A bambusz egyre népszerűbb anyag a ruhaiparban, így nem véletlen, hogy a 2022-es fürdőköntös trendeket is nagyban meghatározza.

A bambusz termesztése során a lehető legkevesebb terhelést rója a Földre, hiszen

  • helytakarékosan, felfelé növekvő növényként nem járul hozzá az értékes erdők ritkításához és elpusztításához,
  • megfelelő körülmények között naponta akár 1 métert is nőhet,
  • bőven elegendő számára az eső, nincs szüksége plusz öntözésre.

A bambuszból készült fürdőköntösök a bambusz összes jó tulajdonságát magukban hordozzák. A növényből előállított szálak különleges lélegző- és nedvszívóképessége akár azt is lehetővé teszi, hogy akár a medencéből vagy a jakuzziból kiszállva azonnal bele is bújhass vadiúj köntösödbe.

Ráadásul a selymes fényű bambusz fürdőköntösök nemcsak szépek, de természetesen antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkeznek, így új kiegészítőd hosszú ideig szagmentes és higiénikus marad majd.

Trendi fürdőköntösök az év színét idéző árnyalatokban

A leginkább különleges színazonosító rendszeréről ismert amerikai Pantone cég minden évben megválasztja az év színét, amely természetesen a bútoripartól kezdve, az autógyártáson át, egészen a legfrissebb ruhakollekciókig az élet minden területén képviselteti magát.

A 2022-es év színe az úgynevezett Very Peri lett, amelyet a cég szóvivői úgy írtak le, mint egy árnyalatot, amely a kék állandó nyugalmát ötvözi a piros energiájával.

A Pantone szerint nemcsak ez a konkrét, meleg kékes árnyalat, de a szemünkkel érzékelhető összes szín átsegíthet bennünket a nehéz időszakokon és a Very Perihez hasonló, bátor kíváncsiságot szimbolizáló árnyalatok a téli depresszió ellen is szuper választások.

A Belstilo 2022-es fürdőköntös kollekcióiban éppen ezért helyet kaptak


Köszöntsd az őszt egy vadiúj ruhadarabbal! Lepd meg magad egy kényelmes fürdőköntössel otthonra vagy a várva várt wellnesshétvégére!
Kezdd a nézelődést itt »

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.