Tombol a nyár és te ismét születésnapra vagy hivatalos? Tedd tökéletessé az ünnepet, gyúrd egybe kreatívan az ünnepelt személyiségét, az évszakra jellemző egyediséget és adj hozzá egy cseppnyi praktikumot. Máris kész a tökéletes nyári ajándék a párodnak, a barátnődnek vagy a családtagoknak.

Trendi fürdőruhából sosem elég

Ahogy cipőből vagy táskából, úgy egy nőnek fürdőruhában sem lehet sosem elég. Hiszen a színek, a fazonok és a minták folyton változnak. Miért ne dobhatnád be az idei trendet ajándékba is? 

Vigyázz, női fürdőruhát ajándékozni csak akkor jó ötlet, ha pontosan ismered az ajándékozott stílusát és persze a méreteit is.

Szuper párosítás lehet lenné egy nyaralós könyv és egy, a fürdőruha színeivel harmonizáló flip-flop papucs is, hogy teljes legyen az összhang.

Vicces fürdőnadrágok laza pasinak

Nem a vásárlás a férfiak kedvenc sportja és ez alól a fürdőnadrág-beszerzés sem kivétel. Ötletes és praktikus ajándék lehet egy színes, vidám fürdőnadrág. 

A John Frank férfi fürdőnadrágok vicces mintái, az Antonio Miro klasszikus színvilága vagy éppen a Lois márka modern, fiatalos, férfias mintái között garantáltan megtalálod az ajándékozott stílusát. 

Válassz mellé egy színben passzoló baseball sapkát, frizbit a standjátékokhoz, egy vágyott könyvet vagy egy különleges sörökből álló válogatást.

Ízléses strandruhák nem csak nyaraláshoz

A strandruhák, kényelmesek, jól szellőznek, pillanatok alatt magunkra kaphatjuk őket és mégsem kell egy szál fürdőruhában menni a büféig. Nem is kérdés, hogy praktikus, divatos és különleges nyári ajándék lesz belőle.

Ha tudod, hogy milyen színű vagy stílusú fürdőruhát visel szívesen az ajándékozott, akkor válassz hozzá illő strandruhát. Remek kiegészítő lehet mellé egy stílusban passzoló nyári napkalap és hozzá illő strandtáska is.

Jolly Joker: pihe-puha törölköző

Egy ízléses és minőségi törölközőcsomag minden évszakban jolly joker ajándék. Válaszd a Belmanetti puha 60%-ban pamut, 40%-ban bambusz összetételű törölközőit. Ezek a puha, vastag, minőségi törölközők szinte simogatják a nedvest bőrt. Dörzsölés nélkül, pillanatok alatt szárítják fel a bőrről a nedvességet. Szinte élmény velük minden egyes törölközés. 

Antibakteriális tulajdonságának köszönhetően hosszabb ideig marad puha, friss és nem szívja magába a kellemetlen szagokat sem mosás közben. Selymes fénye luxusérzetet kölcsönöz minden használathoz. 

Állíts össze egy csinos kis csomagot a különböző méretű, azonos színű törölközőkből a legszebb hatás érdekében. Válassz az ajándékozott fürdőszobájának színével harmonizáló árnyalatot, így garantáltan hosszú évekig használatban lesz majd az ajándékod. 

Találd meg a tökéletes nyári ajándékot a Belstilo webshopban! Kezdd itt =>

2021 augusztus 11 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.