Unod a tavalyi pizsamádat? Kinyúlt, megkopott a színe, új árnyalatokra vágysz vagy csak egyszerűen meguntad? Szuper hírünk van: csodás puha és elképesztően kényelmes új női és férfi pizsamakollekcióval jelentkezett a népszerű Admas és a természetközeli NAT GEO. Gyere, találd meg az új kedvencedet!

Télen is hódít a pasztell az Admas új pizsamakollekciójában

A pasztellszínek soha nem mennek ki a divatból. Az Admas új őszi-téli női pizsamakollekciójában a krémes barack, a természetes natúr és a romantikus rózsaszín árnyalatok is képviseltetik magukat. A visszafogott színeket látványos csíkozás, élettel teli növényminták vagy éppen szexi csipkeberakás teszi teljessé. 

Ha a visszafogott elegancia a te stílusod, akkor ezeket a darabokat imádni fogod. Nézd meg a többit is » 

Hozd közelebb a természetet a pizsamádon

A NAT GEO új őszi-téli női kollekciójával a hálószobába varázsolhatod a természetet. A visszafogott árnyalatok, a NAT GEO-tól megszokott hangzatos szlogenek is az éjszakai szetteden virítanak. 

Ha nem vagy fázós, akkor nézd meg a nyári kollekció akciós, kifutó darabjait és válassz levél- vagy éppen leopárdmintás darabot magadnak.

Üzenj a pizsamáddal

Az idei őszi-téli pizsamakollekcióban nagy hangsúlyt kapnak az óriásfeliratos darabok. A Hello Weekend, a Explore te Wild vagy a Winter feliratok magukért beszélnek. Élmény bennük minden egyes perc. 

Válaszd az Admas puha, meleg, 100% pamutból készült pizsamákat. Ezek szuperkényelmesek, nagyon puhák, lágyan ölelik a bőrödet és garantáltan nem izzadsz bele reggelre sem. 

Minnie egér örök sláger a pizsamákon

Minnie egér és barátai 1928 óta egyszerűen nem tudnak kimenni a divatból. Ha követed a hálóing és pizsamadivatot, akkor láthatod, hogy évről évre újra és újra minden ősszel elő is kerülnek. A jól ismert pirospöttyös dizájn, az óriásifülű bájos egérlány vagy éppen barátnője, a cserfes kacsalány, Daisy szuperül mutatnak az idei őszi-téli pizsamákon és hálóingeken is.

Egy Minnie-s pizsamának minden családban lennie kell. Szerezd be a saját darabodat!

Nézd meg a többit is »

 

Vadonatúj férfi pizsamakollekció a NAT GEO-tól

A 2021-es férfi pizsamakollekció a férfiaknak is éppúgy kedvez. 

A NAT GEÓtól megszokott kékes és zöldes színvilág az idei pizsamakollekcióban is visszaköszön. A hosszú- és rövidujjú fazonok között a fázósak is megtalálják a számításaikat. 

Egy NAT GEO pizsama ajándékba is tökéletes választás, mert szépen csomagolva, ajándékdobozva rejtve szállítjuk. Így egy kis masni, egy szívhez szólóan megírt üzenet, és akár mehet is a karácsonyfa alá. 

Válassz téli férfipizsamát »

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.