A hatékony fejlődéshez és ahhoz, hogy az edzés kellemes élmény legyen, nem mindegy, hogy milyen edzőruhát választasz magadnak. A jó edzőruha elősegíti, hogy sportolás közben kizárólag a gyakorlatok helyes elvégzésére kelljen koncentrálnod, elvezeti a felesleges izzadságot, védi a testedet a környezeti hatásoktól és segít fenntartani az optimális testhőt. Ebből a cikkből megtudhatod, mire kell figyelned vadiúj ruhadarabjaid kiválasztásánál és egy igazán különleges edzőruha márkát is megismerhetsz. Olvass tovább, hogy könnyebben megtaláld az igényeidnek megfelelő sportruházatot.

Válassz kifejezetten aktív mozgáshoz tervezett edzőruhát

Míg a jó edzőruha szinte olyan, mintha nem is viselnél semmit, addig egy-egy nem megfelelően kiválasztott ruhadarab akár tönkre is teheti az edzésélményedet. Rosszabb esetben pedig balesetet vagy akár bőrbetegségeket is okozhat.

A jó edzőruha felismerhető arról, hogy

  • nem túl laza és nem is túl bő, nem kell igazgatni és a fitneszgépekbe vagy kültéren az ágakba sem akad bele,
  • jó légáteresztő és elpárologtatja az izzadságot, ezzel megelőzi a bőrirritációt, a viszketést, drasztikusabb esetben pedig a bőrgombát is,
  • megfelel az aktuális évszaknak, nem túl vékony és nem túl vastag, így elkerülhető az edzés közbeni túlhevülés és rosszullét vagy az edzés utáni megfázás,
  • nem akadályozza a mozgást: a varrások optimális helyen vannak, nem dörzsölnek, a ruha pedig pont megfelelően feszülős, rugalmas anyagú.


Ha jelenlegi sportruháid nem felelnek meg ezeknek a pontoknak, fontold meg, hogy lecseréled őket újabbakra. A webáruházban kapható, különleges BeGreenie edzőruhák kifejezetten az aktív életet élő nők igényeihez lettek tervezve.

Milyen az évszaknak megfelelő edzőruha?

Nyakunkon a melegebb idő, jönnek a nyári kánikulák. Ha továbbra is teljes intenzitással hódolnál kedvenc sportágadnak, válassz magadnak a tavaszi-nyári hónapokra jó nedvszívó és légáteresztő képességgel rendelkező, lehetőleg természetes, bőrbarát anyagú és vékony edzőruhákat. Fontos, hogy méretben ne legyen túl szűk fazonú, de túl bő sem.

A BeGreenie edzőruhák bambuszból készülnek, így a legizzasztóbb edzéseken és nyáron is mindvégig friss maradhatsz bennük. A bambusz természetesen anti-bakteriális anyag és jó légáteresztő, ezért a BeGreenie darabok viselése közben búcsút mondhatsz a kellemetlen szagoknak és a bőrirritációnak is.A hidegebb időszakok edzőruháinál szintén elengedhetetlen a gyors száradás és a kiemelkedő nedvszívó-képesség. Emellett muszáj, hogy a sportruházatod melegen is tartson. A megfelelő mozgásszabadság érdekében a hosszú fazonokból is keresd a könnyedebb darabokat.

A BeGreenie edzőruhák thermo control tulajdonsággal rendelkeznek, így habár vékony és könnyű ruhadarabok, télen és nyáron is az optimális testhőmérsékleten tartanak. A különleges anyagösszetétel követi a mozdulataidat, nem szorít és nem gátol a gyakorlatok elvégzésében. Ezeket az edzőruhákat télen aláöltözőként is viselheted munkába, kiránduláshoz vagy akár otthon is.


Ha céljaid eléréséhez a tökéletes edzőruhát keresed, a BeGreenie-vel nem lőhetsz mellé. A márka újdonságait nemcsak divatos megjelenésük miatt ajánljuk szívből, hanem az egyedülálló, természetes anyaghasználat és a precíz kivitelezés miatt is.

Új sportnadrággal, sportmelltartóval vagy sportfelsővel lepnéd meg magad? Nézz körül a BeGreenie edzőruhák között és találd meg a Neked tetsző fazonokat és színeket.
Kezdd ITT »

2022 június 07 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.