5 tipp, ha mindig fázol

5 tipp, ha mindig fázol

A téli délutánokon és estéken leginkább egy jól betekert burritora hasonlítasz az állandóan rajtad lévő vastag pokróc miatt? Mindig is irigykedtél azokra a munkatársaidra, akik decemberben is rövidujjúban ülnek az irodában? Minden egyes kinti programra úgy kell készülnöd, akár az északi sarkra indulnál? Gyere, ismerd meg a Belstilo top 5 fázás elleni tippjét, amelyek testedet és lelkedet is egyaránt felmelegítik majd.
2 az 1-ben: köntös és melegítő az új trend

2 az 1-ben: köntös és melegítő az új trend

A 2022-es téli trendek főszereplői a 2 az 1-ben köntösök és melegítők, amelyek egyszerre kapcsolják össze az otthoni wellness pillanatait, a ház körüli sürgés-forgást és a kanapén sorozatozós, pihenéssel töltött délutánokat a pörgős életet élő, modern nők életében. Olvass tovább, találd meg a kedvencedet a Belmanetti legújabb kollekciójában és előzd meg még ma a hűvös esték libabőrös érzését nehéz, réteges öltözködés nélkül.
Szexi és kényelmes strandruhák nem csak strandra

Szexi és kényelmes strandruhák nem csak strandra

Kávézás a barátnőiddel? Több órás játszótéren futkosás a gyermeked után? Nagybevásárlás a tikkasztó hőségben? Vagy csak felkapnál valamit, amikor a világ legfinomabb lángosáért állsz sorba a strandbüfénél? Egy csinos és praktikus strandruha idén nyáron a pörgős hétköznapokban és a vízparton is a megmentőd lesz majd. Tarts velünk és nézd meg a Belstilo legtrendibb strandruháit, amelyekben még a legforróbb napokon is úgy érezheted magad, mintha nem is viselnél semmit.
2022 július 05 — Eszter Belstilo
Milyen edzőruhát válasszak?

Milyen edzőruhát válasszak?

A hatékony fejlődéshez és ahhoz, hogy az edzés kellemes élmény legyen, nem mindegy, hogy milyen edzőruhát választasz magadnak. A jó edzőruha elősegíti, hogy sportolás közben kizárólag a gyakorlatok helyes elvégzésére kelljen koncentrálnod, elvezeti a felesleges izzadságot, védi a testedet a környezeti hatásoktól és segít fenntartani az optimális testhőt. Ebből a cikkből megtudhatod, mire kell figyelned vadiúj ruhadarabjaid kiválasztásánál és egy igazán különleges edzőruha márkát is megismerhetsz. Olvass tovább, hogy könnyebben megtaláld az igényeidnek megfelelő sportruházatot.
2022 június 07 — Eszter Belstilo
DoubleFace - Különleges, kétoldalas anyag a bőrödnek

DoubleFace - Különleges, kétoldalas anyag a bőrödnek

A DoubleFace egy különleges kétoldalas anyag, amely ötvözi a bambusz, a pamut és a poliészter legjobb tulajdonságait. A DoubleFace ruhadarabok belső oldala bambusz-pamut keverék, így bőröd kizárólag természetes, bőrbarát anyagokkal érintkezik. A külső oldal pedig habos poliészterből készül, amely mindig melegen tart. Gyere, ismerd meg a Belstilo kivételes DoubleFace anyagát, amellyel otthonodban is úgy érezheted magad, mintha egy 5 csillagos szállodában lennél.
Szabadidőruha-trendek modern nőknek

Szabadidőruha-trendek modern nőknek

Ha meghallod a szabadidőruha szót, neked is a szürke, bolyhos mackónacik és a kinyúlt, megunt pólók jutnak eszedbe? Ha igen, ezen itt az ideje változtatni. Legyél szexi otthon is a Belmanetti és az Admas csodás szabadidőruháival. Olvass tovább és fedezd fel az otthoni viselet divatos, újragondolt darabjait.
2022 február 15 — Eszter Belstilo
Top 5 szabadidőruha otthonra és home office-ra

Top 5 szabadidőruha otthonra és home office-ra

Az otthoni ruha többé nem a festékfoltos macinacit és a kinyúlt pulóvert jelenti. A Belmanetti szabadidőruháival otthon is nőies maradhatsz, a lenyűgöző anyaghasználat pedig segít, hogy minden pillanatban komfortosan érezd magad a bőrödben. Nézd meg, mik voltak a tavalyi év legnépszerűbb melegítői, és add át magad te is a Belmanetti kényelmének!
2022 január 18 — Eszter Belstilo