Nyakunkon a forró nyár, ezzel együtt a várva várt nyaralás, a hosszú nappalok és a romantikus, fülledt éjszakák időszaka. A spanyol Ysabel Mora lehengerlő újdonságokkal készült a legmelegebb évszakra és a legújabb darabok még épp időben megérkeztek hozzánk is. Ebben a cikkben a márka legújabb csipkés hálóruháit, szexi fehérneműit, valamint különleges papucsát mutatjuk be Neked. Olvass tovább és lepd meg magad egy igazi öngondoskodós ajándékkal még a forróság beköszönte előtt.

Érzéki Ysabel Mora hálóruhák a forró éjszakákra

Nagyon úgy tűnik, hogy a csipke sosem fog kimenni a hálóruha-divatból. De miért is kellene elfelejtenünk ezt a páratlanul nőies textilt? Az aprómintás csipkecsodák különlegessége, hogy egyszerre indítják be a férfiak fantáziáját, ugyanakkor ízlésesek és éppen annyit takarnak testedből, amennyit feltétlenül szükséges.

A csipkés hálóruhák is reneszánszukat élik. Remek példa erre az Ysabel Mora legújabb csipkés fekete hálóinge, amellyel igazi hercegnőnek érezheted magad a hálószobában, hiszen már-már egy játékos kis koktélruha látszatát kelti. A csipkés felső nőiességét V-kivágás és karcsúsított derék erősíti, az egyszerű, lágy esésű szoknya pedig a mozgásszabadságodat biztosítja.

Az Ysabel Mora vadiúj fekete csipkés body-ja hálóruhaként és fehérneműként egyaránt használható, sokoldalú darab. A body fazon előnye, hogy a legnehezebb napokon is biztonságban érezheted magad, hiszen a rugalmas anyag kellemesen öleli körbe a testedet. A szivacs és merevítő nélküli body nemcsak kényelmes, de elegáns viselet is: a csipke a lehető legjobb helyeken - a dekoltázsnál, a comboknál és a háton - hangsúlyozza tested vonalait, míg az egyszínű és egyszerű fekete anyag hastájékon formálja remekül az alakodat.

Különleges papucs otthonra az Ysabel Morától

Az Ysabel Mora feltűnő otthoni papucsa tollas pamacsaival a ‘60-as évek amerikai feleségeinek stílusát idézi. A luxus otthoni viselet 100% pamutból készült, amely minőségi gondoskodást biztosít a lábaidnak.

A papucs belső része bőrhatású látványt nyújt és rombusz alakú varrásaival tovább fokozza a lábbeli előkelőségét. Az Ysabel Mora újdonsága egy olyan csajos darab, amellyel örökre búcsút mondhatsz a széthordott, kartonból készült vendégpapucsoknak és a kerti gumipapucsoknak. Ezzel a nőies kiegészítővel otthon is úgy érezheted magad, mintha az Álom luxuskivitelben című film főszereplője lennél.

Csipkés Ysabel Mora fehérneműk minden alkalomra

Ahogy eddig is láthattad, az Ysabel Mora márka védjegye a különlegesség és a sokszínűség. Az alapdarabok mellett olyan csipkés fehérneműk is helyet kaptak a 2022-es nyári kollekció újdonságai között, amelyek különlegességükkel Téged is biztosan lenyűgöznek majd.


Ilyen például az Ysabel Mora vadiúj bandeau melltartója, amely multifunkcionális viselet, hiszen

  • vékony, állítható pántokkal rendelkezik,
  • tetszés szerint pánt nélküli melltartóvá alakítható,
  • szivacsos bélése kivehető,
  • akár hátul nyitott alkalmi ruha alá is felveheted, szinte a ruha részének fog tűnni.

A spanyol márkánál tudják, hogy nagy méretben korántsem egyszerű szexi fehérneműt találni a boltok polcain. Így született meg a tervezés során a fukszia pink színű C-D kosaras melltartójuk, amely a szivacsos és merevítős megoldásával ruha alatt is megfelelő tartást biztosít a kebleidnek. Az Ysabel Mora ezen darabja tökéletesen bizonyítja, hogy a nagy kosárméret is lehet elragadóan nőies: az izgalmas szín mellett átlátszó, rózsás pánt és apró pöttyök díszítik a melltartót.

Ha vadiúj melltartód mellé egy nőies, ugyanakkor kényelmes alsót is beszereznél, az Ysabel Mora csipkés brazil bugyiját ajánljuk. A brazil szabás tökéletes átmenetet képez a hagyományos és a tanga alsók között, 90%-os poliamid anyagának köszönhetően pedig kifejezetten lágy, nem gyűrődő és nagyon rugalmas érzést biztosít viselőjének. A nőies kis alsó elöl sokat sejtető átlátszó és pöttyös anyagból készült, hátul viszont egyszerűségével hódít.

Egyszerű, de nagyszerű Ysabel Mora melltartók a mindennapokra

Hétköznapokon nőként mindennél fontosabb a kényelem érzése, hogy semmi se zavarhasson meg teendőid elvégzésében és a jól megérdemelt pihenésben. Az Ysabel Mora ezért többféle komfortos alternatívát alkotott meg a változó igényekhez.

Az utánozhatatlanul szexi dekoltázs kedvelőjeként biztosan tetszeni fog Neked a márka legújabb fekete push up melltartója. A diszkrét vékony pánt és a kivehető szivacsos megoldás mindenféle stílushoz remekül illik: bátran viselheted sportos rövidujjú póló, de akár fekete alkalmi ruha alá is.

Ha a nőies darabokat részesíted előnyben, a kvarc pink színű, hátul és oldalt virágos csipkével ellátott Ysabel Mora melltartót imádni fogod. A push up bélés kivehető, ezért ezt a fehérneműt aktuális szettedtől vagy hangulatodtól függően változatosan használhatod. A kollekció ezen darabja 9 méretben elérhető, B és C kosarakkal, ezért ha ezt a modellt választod, olyan lesz, mintha a melltartót Rád öntötték volna.

A fehérnemű-kollekció legvisszafogottabb, ugyanakkor legpraktikusabb darabjai pedig a merevítő nélküli melange szürke színben megvásárolható szivacsos pamut-modál melltartók. A háromszög szabású kosárral rendelkező, fiatalos darab ideális a különösen is mélyen dekoltált ruhákhoz és felsőkhöz is, míg az íveltebb fazon leginkább a pólók alatt hangsúlyozza formáidat.


Készülj fel új, szexi hálóruhákkal és fehérneműkkel a legmelegebb évszakra.
Nézd meg az Ysabel Mora újdonságait ITT »

2022 május 17 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.