A tökéletes fürdőruha már a gardróbban várja a szezont? Ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem, mielőtt a vízpartra indulnál! Mindegy, hogy strandon, tóparton vagy tengerparton töltöd a szabadidődet, ezekkel a vízparti kiegészítőkkel tuti divatosan mutatsz majd. Csupán erre az 5 dologra lesz szükséged:

1. Strandruha

Akár szexibb vagy sportosabb vonalat képviselsz, strandruhát a legkönnyebben úgy választhatsz a fürdőruhádhoz, hogy színben harmonizáló és fazonban is passzoló darabot keresel. A vidám, színes és stílusos ruhák biztosan feldobják majd a strandos szettedet.

2. Strandtörölköző 

Strandtörölköző kedvenc útitársként? Lehetséges! Pehelykönnyű, gyorsan száradó, pihe-puha, stílusos, ami nélkülözhetetlen, ha egy hosszú napot tervezel a strandon. Vagy csak csobbannál egyet? Válassz kényelmes, nagy méretű, vagy elegáns, könnyebb strandtörölközőt.

3. Strandkendő

A kendő tökéletes kiegészítő a strandra, tengerpartra de még a fürdőszobában is jó szolgálatot tesz. Súlyuk pehelykönnyű, könnyen száradó tulajdonságának köszönhetően pedig bármely utazásodra magaddal viszed majd. Ha csak a fürdőruhára akarsz kapni valamit, amikor lángosért, koktélért, jégkrémért állsz sorba a strandon, valahogy komfortosabb érzés. Egyszerűen csak csavard magad köré egy a csodaszép strandkendőt vagy kaftánt. Tipp: Ha igazán tökéletes összehatást szeretnél, válassz a bikinid színével harmonizáló strandkendőt.

4. Strandköntös

A mutatós, kényelmes strandköntösök igen praktikusak a vízpart mellett, ahol csak ledobja magáról az ember és már mehet is a hűsítő vízbe. Ha nem vagy a legmagabiztosabb a fürdőruhádban, akkor ezeket a trendi nyári darabokat imádni fogod, hisz anélkül vonulhatsz benne a parton, hogy kényelmetlenül éreznéd magad.

5. Strandtáska

A strandon is összeöltöznél a strandkendőddel vagy törölköződdel? Ez is lehetséges.

Természetesen olyan strandtáskát válassz, amibe az összes holmid belefér, és még ebben a kitömött állapotban is jól mutat. Trendi, ha a táska harmonizál a fürdőruhával, ezért érdemes egy semlegesebb darabot vásárolni, ami több fürdőruhádhoz is biztos passzolni fog. A tisztántarthatóság miatt érdemes vízhatlan vagy mosható strandtáskát választani. 

Irány a Strand! A stílusos strandkiegészítőket a Belstilo webshopban találod.

2020 június 23 — Eszter Belstilo
Címkék: fürdőruha

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.