Bár a tavasz már egyre inkább kacsintgat felénk, egyelőre még szoríts helyet a fürdőszobai fogason egy melegebb, pihe-puha köntösnek is. A csípős, hideg reggelek és a váratlan márciusi havas esték megmentője továbbra is egy minőségi, meleg köntös, ami az otthoni énidőt és egy pihentető wellness hétvégét is egészen új szintre emeli. A Belstilo prémium köntösei igazán különleges anyagokból készülnek. Gyere, olvass tovább és találd meg a személyiségedhez leginkább passzoló köntöst.

Pamut-plüss és wellsoft köntösök

A plüss köntösök minőségi, habos mikroszálas pamutkeverékből készülnek, ezáltal kívül-belül a páratlan puhaság érzetét nyújtják bőrödnek. A plüss anyag különlegessége, hogy rendkívül gyorsan szárad, ezért egy forró fürdő és törölközés után eloszlatja a párát a bőrödről és kellemesen melegen tart majd.

A mikroszálak nem engedik át a hideg levegőt, ezért plüss köntösöd kényelmes melegét a különösen didergős tavaszi reggeleken is élvezheted. Egy plüss köntös könnyed és kényelmes viselet, ami a te ruhatáradból sem hiányozhat.

Hangsúlyozd otthon is egyedi személyiségedet a változatos plüss köntöskínálat különleges darabjaival. Válassz rövid vagy hosszú, egyszínű vagy többszínű, csíkos vagy szatén szegéllyel díszített plüss köntöst. Vagy sportos sikkre vágysz? Egy cipzáras plüss köntös tökéletes választás.

Nézd meg az összes plüss köntöst ITT »

Bambusz köntösök a bőröd és a Föld védelmében

A bambuszból készült köntösök a bambusz összes jó tulajdonságát magukban hordozzák.

A bambuszból készült köntös

  • természetesen antibakteriális, így hosszú ideig szagmentes és higiénikus a használata,
  • különleges lélegzőképességgel rendelkezik, ezért hamar megszárad,
  • kitűnő nedvszívó, ezért a medencéből, jakuzziból kiszállva azonnal bele is bújhatsz,
  • selymes fénye gyönyörű látvány,
  • páratlan természetes puhasága luxus élmény a bőrödnek.

Bambusz-plüss köntösök a legfázósabbaknak

A bambusz-plüss köntösökben a bambusz előnyei egyesülnek a pihe-puha plüss anyaggal. Így a zuhanyzóból kilépve is elfelejtheted a pár perces kellemetlen vacogást és törölközés után egy meleg köntösbe csomagolhatod testedet.

A Belstilo bambusz-plüss köntösei között igazán különleges darabokat találsz. Az extra hosszú, 130 cm-es cipzáras bambusz-plüss köntös, az elegáns gallérdíszítésű darab, az anyagában pöttyös női köntös vagy egy egyedi Belmanetti-árnyalat nyeri el a tetszésedet?


Válogass kedvedre ITT »

Bambusz-velúr, avagy DoubleFace köntös érzékeny bőrűeknek

A bambusz-velúr köntösök különleges, kétoldalas anyagból készülnek. A bőröd a belső oldalon kizárólag természetes bambusz-pamut keverékkel érintkezik, így elfelejtheted az esetleges bőrirritációt. A kellemes meleg érzetről pedig a külső habos poliészter gondoskodik.

A DoubleFace köntösök olyan különlegesek, akárcsak te. A kapucnis, cipzáras köntös tágas zsebeiben legfontosabb apróságaid mindig kéznél lehetnek. A kimono jellegű köntösben otthon is nőies maradhatsz, a Belmanetti egyedi árnyalatai pedig hamar megragadják a tekinteteket. Vagy válassz bambusz-velúr unisex köntöst, hogy divatosan, összeöltözve pihenhessetek.

Rizs-frottír köntös - trendi újdonság mindkettőtöknek

A Belmanetti a frottír köntösöket is új szintre emeli. A rizs-frottír köntösök különleges szövés-technikával készülnek, felületük olyan, mintha rizsszemek lennének egymás mellé varrva. Ez az egyedi megoldás egyszerre sikkes, elegáns és praktikus is, hiszen ezeken a köntösökön kevésbé húzódik ki a pamutszál, mint a normál frottír esetén, ha esetleg beleakadnál valamibe.

Az unisex rizs-frottír köntösök tökéletesek szaunázáshoz, wellnessezéshez és az otthoni nyugodt estékre is. Méretek széles választéka (XS-3XL) és háromféle szín vár rád.


Nézd meg ITT »

Modál köntös a királynői kényelemért

A modál egy bükkfa felhasználásából készülő, szuper lágy, selymes és sima érzetű anyag. A bükkfa tulajdonságainak köszönhetően a modál köntösök jó légáteresztők, felszívják és elpárologtatják a nedvességet, ezért bőröd hamar száraz lesz törölközés nélkül is.

A modált nem véletlenül emlegetik luxus anyagként, hiszen a modál köntösök többszöri mosás után is megtartják az alakjukat és eredeti árnyalatuk élénkségét.

A Belmanetti modál köntösei a luxus, az elegancia és a tökéletes kényelem eszményi párosításai. Lélegzetelállító megjelenésre vágysz? Válassz galléros extra hosszú, sportos cipzáros vagy extra hosszú ÉS cipzáros modál köntöst.


Az összes modál köntösért kattints IDE »

 

Vonulj végig a wellnessközpont folyosóján vadiúj elegáns köntösödben és ne mondj le a páratlan puhaság és a szexis kényelem luxusáról otthon sem. Találd meg a személyiségedhez passzoló minőségi női köntöst a Belstilo kínálatában.
Kezdd ITT »

2022 március 01 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.