A DoubleFace egy különleges kétoldalas anyag, amely ötvözi a bambusz, a pamut és a poliészter legjobb tulajdonságait. A DoubleFace ruhadarabok belső oldala bambusz-pamut keverék, így bőröd kizárólag természetes, bőrbarát anyagokkal érintkezik. A külső oldal pedig habos poliészterből készül, amely mindig melegen tart. Gyere, ismerd meg a Belstilo kivételes DoubleFace anyagát, amellyel otthonodban is úgy érezheted magad, mintha egy 5 csillagos szállodában lennél.

A DoubleFace anyagösszetétele kíméletes a bőrödhöz

A DoubleFace ruhadarabok anyagösszetétele 30% bambusz, 30% pamut és 40% poliészter. Ez az anyag azért különleges, mert alapvetően természetes alapanyagokból készül, ugyanakkor a poliészter utánozhatatlan puhaságáról és vastagságáról sem kell lemondanod általa.

A DoubleFace ruhák belső rétege a bambusz és a pamut legjobb tulajdonságait ötvözi. A bambusz természetesen antibakteriális, ezért a köntös vagy szabadidőruha hosszabb ideig marad friss és szagmentes. A DoubleFace ruhadarabok a bambusz jóvoltából kiemelkedő lélegző képességgel rendelkeznek, hamar száradnak és jobb nedvszívók, mint a normál pamut köntösök.

A DoubleFace köntösök és melegítők külső rétege habos poliésztert tartalmaz, amely a legcsípősebb tavaszi reggeleken és a didergős, téli-tavaszi átmeneti éjszakákon is kellemesen melegen tart. A ruhák elegáns, selymes fényét és páratlan puhaságát pedig a bambusz biztosítja.

A DoubleFace ruhákat és köntösöket kiemelten ajánljuk

  • érzékeny bőrűeknek, mert a belső oldal kizárólag puha, természetes anyagokból készül,
  • különösen fázósaknak, mert a dupla rétegnek és a külső habos poliészternek köszönhetően elfelejtheted a vacogós, libabőrös pillanatok kellemetlen érzését,
  • szaunázást és wellnessezést kedvelőknek, hiszen a selyemfényű ruhadarabok páratlan eleganciát sugároznak, divatos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek,
  • Neked, ha számodra is különösen fontos az énidő, hiszen a bambusz puhasága utánozhatatlan kényelmet biztosít az otthoni kikapcsolódáshoz.

DoubleFace melegítők és köntösök

A webáruház változatos DoubleFace termékpalettáján könnyen megtalálhatod az életvitelednek és a stílusodnak megfelelő darabokat.

A DoubleFace melegítő szettek szakítanak a szabadidőruhák unalmas vonalvezetésével, biztosítják a mozgásszabadságodat és garantáltan divatos maradhatsz bennük.

A DoubleFace melegítő ruhák otthonodban is hangsúlyozzák a nőiességedet. Szereted, ha mindig kéznél van kedvenc ajakápolód, egy csomag zsepi és a mobilod? A zsebes darabokban ezeknek a számodra fontos apróságoknak is jut elegendő hely.

A DoubleFace köntösök a Belstilonál női, férfi és unisex kivitelben is elérhetők. Ezek a köntösök egytől egyig trendi szabásokkal, különleges díszítésekkel és praktikus megoldásokkal (pl. kapucni, zsebek, karcsúsító öv) gondoskodnak kényelmedről otthon vagy a wellnessközpont medencéje mellett.

 

Saját bőrödön próbálnád ki a páratlan puhaság és a kellemes meleg élményét? Nézz körül az összes DoubleFace termék között és találd meg a neked tetszőt.
Kezdd ITT »

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.