Top 5 legszebb köntös wellnessezéshez

Top 5 legszebb köntös wellnessezéshez

Néha, amikor már eleged van a hétköznapok monotonitásából, csakis egy wellness hétvége segíthet. Ahhoz, hogy megmasszíroztasd fáradt tagjaidat és csobbanj egyet a medencében, nincs szükséged másra, mint a számodra legkedvesebb személyre, akivel megoszthatod az élményt, és egy pihe-puha köntösre, amiben egész nap jól érzed majd magad. Gyere, olvass tovább és válaszd ki kedvencedet a Belstilo top 5 legszebb wellness köntöse közül.
Hódít az új Belmanetti köntöskollekció

Hódít az új Belmanetti köntöskollekció

Habár a karácsonyt hamar magunk mögött hagytuk, a tél még csak nemrég kezdődött. Hogy a csípős januári mínuszokban és a leghidegebb februári napokon is garantált legyen az összkomfort érzése otthonodban, itt az ideje, hogy meglepd magad egy testet és lelket egyaránt megmelengető köntössel. Olvass tovább és derítsd ki, neked melyik Belmanetti-újdonság lesz a kedvenced idén télen.
5 karácsonyi ajándékötlet folyton fázósoknak

5 karácsonyi ajándékötlet folyton fázósoknak

Folyton fázós szeretteidnek igazán könnyű és hálás feladat ajándékozni. Főleg idén, amikor a Belmanetti új kollekciójának kifejezetten az otthoni libabőrös reggelekkel és estékkel való leszámolás a célja. Ebben a cikkben most 5 pihe-puha ajándékötletet gyűjtöttünk össze, amivel garantáltan mosolyt csalhatsz ajándékozottaid arcára. Olvass tovább és csempészd idén a kuckózás élményét a karácsonyfájuk alá.
Megérkezett a legújabb, 2022-es téli fürdőköntös kollekció

Megérkezett a legújabb, 2022-es téli fürdőköntös kollekció

Ami az időjárást illeti, már most kopogtat a tél az ablakunkon és szinte kettőt pislogunk, máris a karácsonyi hajtásban és az ajándékok utáni szaladgálás forgatagában találjuk magunkat. Szerencsére pont a legjobbkor érkezett meg a webshopba a Belmanetti legújabb, 2022-es téli fürdőköntös kollekciója. Olvass tovább, ismerkedj meg a pihe-puha darabokkal, amelyek nemcsak szeretteid karácsonyfája alatt fognak remekül mutatni, de a hűvös, sötét estéken testedet és lelkedet is garantáltan felmelegítik majd.
2022 őszi-téli fürdőköntös trendjei nem csak wellnessezéshez

2022 őszi-téli fürdőköntös trendjei nem csak wellnessezéshez

Szeptember végéhez közeledve lassan a vénasszonyok nyara is végleg elhagy bennünket és a kalandokkal teli hónapok helyét átveszik a kuckózós, pokróc alatt olvasgatós, gyertyafényben filmezős őszi mindennapok. Hogy a hangulat teljes legyen, itt az ideje beszerezni az ősz és a tél legfontosabb kiegészítőjét otthonra. Olvass tovább, mert ebben a cikkben megmutatjuk, milyen fürdőköntös trendek fogják uralni az idei szezont és akár már ma megtalálhatod tökéletes társadat a csípős őszi reggelekre és a didergős téli estékre. 
Nagy köntöskörkép: prémium köntösök a Belstilótól

Nagy köntöskörkép: prémium köntösök a Belstilótól

Bár a tavasz már egyre inkább kacsintgat felénk, egyelőre még szoríts helyet a fürdőszobai fogason egy melegebb, pihe-puha köntösnek is. A csípős, hideg reggelek és a váratlan márciusi havas esték megmentője továbbra is egy minőségi, meleg köntös, ami az otthoni énidőt és egy pihentető wellness hétvégét is egészen új szintre emeli. A Belstilo prémium köntösei igazán különleges anyagokból készülnek. Gyere, olvass tovább és találd meg a személyiségedhez leginkább passzoló köntöst.
2022 március 01 — Eszter Belstilo
Top 5 női köntös, amely varázslatossá teheti az otthon töltött időt

Top 5 női köntös, amely varázslatossá teheti az otthon töltött időt

Beköszöntött az Újév, de a tél továbbra is kitartóan ostromolja a szervezetünket és a hangulatunkat. A munkába való visszarázódás mellett ne szorítsd háttérbe az énidődet sem! Fontos, hogy a te otthonodban is legyenek olyan ruhadarabok, amik kellően felmelegítenek. Mutatjuk azokat a népszerű és kényelmes köntösöket, amelyekkel lendületet adhatsz magadnak 2022-re!

2022 január 04 — Eszter Belstilo
Belmanetti köntösválasztó kisokos

Belmanetti köntösválasztó kisokos

Itt az őszi, ideje elővenni a puha, meleg és kényelmes köntöst a gardrób mélyéről. Ha meguntad, kinyúlt, már nem tetszik a színe vagy egyszerűen már nem szereted, akkor a legjobb helyen jársz. Segítünk kiválasztani az idei ősz új kedvencét. Gyere, találjuk meg együtt a tökéletes köntöst.
2021 szeptember 23 — Eszter Belstilo
Milyen köntöst válasszak? Íme a 2021-es téli köntöstrend

Milyen köntöst válasszak? Íme a 2021-es téli köntöstrend

Az első téli hónap minden évben gyorsan telik, a karácsonyi ajándékok és a szilveszteri menü megtervezése mellett örülünk, ha este végre párnára kerül a fejünk. Januártól azonban megmutatja zordabb arcát a tél, jönnek a fázós, összebújós, hűvös esték. A Belstilóra azonban most is számíthatsz. Fedezd fel velünk a legmelegebb, legpuhább, legbújósabb téli köntösöket!