Beköszöntött a kuckózós, összebújós hűvös esték időszaka. Szuper meleg és puha otthoni szetteket mutatunk, amelyekben a takaró alatt és felett is szuperül mutatsz majd.

Vastag és puha köntösök a fürdőszobád színében

A Belmanetti őszi/téli köntöskollekciója a leggyönyörűbb színekben pompázik, így nemcsak rajtad, de a fürdőszobában lógva is gyönyörűen mutat. A hosszított fazonú, kapucnis Wellsoft köntösök extra vastagok, puhák, így a leghűvösebb estéken is biztosan melegen tartanak. A mikroszálas, wellsoft anyag kényelmes és könnyed viselet, finom plüss anyaga pedig már ránézésre is felmelegít.

Ha a természetesség híve vagy, akkor neked ajánljuk a Belmanetti vadonatúj bambusz-velúr DoubleFace köntösöket, amelyek különleges, kétoldalas anyagból készültek. A belső réteg szupertermészetes bambusz-pamut keverék, míg a külső oldala habos poliészter.

Ez a szuper újítás azért is különleges, mert nem kell lemondanod a poliészter imádnivaló puhaságáról és vastagságáról és a bambusz és pamut természetességéről sem. A bambusz antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően a köntösöd sokáig marad friss illatú és higiénikus. Különleges lélegző képességével nem izzadsz alatta, a nedvességet azonban jobban magába szívja, mint a normál pamut köntösök. Imádni fogod.

Nézd meg a többit is »


Plüss melegítők az otthoni mindennapokra

Ahogy belépsz a lakásba máris dobod le magadról az utcai ruhát? A járványhelyzettől függetlenül is ez egy nagyon egészséges és higiénikus szokás. Tartsd meg.
Nálunk otthoni melegítőként a Belmanetti szuperkényelmes, DoubleFace és plüss kapucnis melegítő szettjei és melegítő ruhái hódítanak.

Az anyaguk meleg és puha, tapintásuk magával ragadó. Nagy kedvencünk a természetesen elegáns fénye is, ami igazán különlegessé teszi ezt az otthoni outfitet. A legjobb, hogy ezt a gyönyörű fényét sokáig meg is őrzi.

Válassz egyet te is »

Vastag téli zoknik hideg lábakra

Ahogy idősödünk, úgy leszünk egyre fázósabbak. Az Ysabel Mora vastag pamutzoknijai azonban nem hagyják kihűlni a fázós lábakat. Viseld bátran ezeket a vidám színeket magadon és máris tettél azért, hogy ne csak a lábad, de a lelked is felmelegedjen.

Nézd meg a Belstilo őszi-téli, szupermeleg kollekcióját! Kezdd itt »

2021 október 18 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.