Az egyre hűvösebb, fázósabb estékkel együtt jön a kuckózás, a forró teák és kakaók, hosszú filmezések és a persze a puha, esti és otthoni köntösök időszaka. A Belmanetti idén is minden eszközzel igyekszik feldobni az unalmas hétköznapokat. Gyere, fedezd fel velünk az új, színes és egyedi őszi-téli nőiköntös-kollekciót.

Trendi és vidám színek komor, hideg estékre

A hideg, a korai sötétedés bizony a hangulatunkra is rányomja bélyegét. A Belmanetti új, színes köntöskollekciója éppen ezt szeretné ellensúlyozni. Az élénk bíbor-pink, a vagány magenta, a divatos mineral zöld, a bársonyos kékek, szürkék és a simogató barack árnyalatok egy pillanatra sem engedik, hogy magadba fordulj. Bújj csak bele, ezekbe a puha, plüss és bambusz vagy modál köntösökbe és máris érezheted a kényeztetést és törődést.

Könnyed, lágy esésű bambusz és plüss anyagok

A bambusz szuper tulajdonságait jól ismerjük már a korábbi kollekciókból, törülközőkből és melegítőkből is. Az élmény az idei őszi-téli köntöskollekcióban is visszaköszön. A puha, selymes bambusz és pamut anyagválasztás kitűnően ötvözi a két anyag előnyeit. Természetes antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően a bambusz-pamut plüss köntösök hosszabb ideig megőrzik friss, szagmentes illatukat, használatuk higiénikusabb. Különleges lélegző képességével extra gyorsan szárad, dörzsölés nélkül is érezhetően jobban szívja a nedvességet, mint a tiszta pamutból készülő köntösök. 

Nézd csak a gyönyörű, selymes fényét. Igazi eleganciát és luxusérzetet sugároz. Egyszerűen és természetesen jó benne lenni.

Modern zipzáros változatok

Az új őszi-téli köntöskollekcióban a megszokott kötős változatok mellett a modern, letisztul zipzáros fazonok is helyet kaptak. Egyetlen mozdulattal összezárhatod, kényelmes, nem szorít, nem dörzsöl, nem tapad, mégis melegen tart, kényelmes és elképesztően puha.

A legjobb, hogy mini, maxi vagy térdig érő, kapucnis és kapucni nélküli fazonok közül is választhatsz. Nézd csak:

Köntös helyett melegítő? Miért ne?

Extrafázós vagy? Akkor a köntös helyett vagy mellé szerezz be egy szupermeleg bambusz-plüss melegítőt is. A Belmanetti új őszi-téli kollekciójában a cipzáros és belebújós melegítőket és szexi melegítőruhákat is találsz. Válaszd ki a hozzád megközelebb álló árnyalatot!

Nézd meg a Belmanetti új őszi-téli nőiköntös-kollekcióját. Kezdd itt »

2021 október 08 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.