Kávézás a barátnőiddel? Több órás játszótéren futkosás a gyermeked után? Nagybevásárlás a tikkasztó hőségben? Vagy csak felkapnál valamit, amikor a világ legfinomabb lángosáért állsz sorba a strandbüfénél? Egy csinos és praktikus strandruha idén nyáron a pörgős hétköznapokban és a vízparton is a megmentőd lesz majd. Tarts velünk és nézd meg a Belstilo legtrendibb strandruháit, amelyekben még a legforróbb napokon is úgy érezheted magad, mintha nem is viselnél semmit.

Hibiszkusz mintás Hawaii strandruha

Az Admas új strandruhájával még a legeldugottabb magyar falucskában is úgy érezheted magad, mintha Hawaii szigetén ejtőznél egy luxusnyaraláson. A hibiszkusz virágminta magában hordozza a tipikusan laza, szigetlakó életérzést, a ruha lenge fazonja pedig mindig biztosítja számodra a nyáron szinte életmentő szellőt.

A széles, mégis ízléses V-kivágás miatt ezt a strandruhát igazán könnyen magadra kaphatod. Vidd magaddal a strandra és vedd fel pillanatok alatt, ha a gyerekek után kell szaladnod vagy ha az egész napos úszkálás után készen állsz felfedezni a strandbüfé kínálatát.

Tedd fel az i-re a pontot a hozzá passzoló, hibiszkuszos bikinivel és legyél Te a strand hawaii királynője.

Nézd meg a ruhát ITT »

Kék fehér görög motívumos kaftán

Idén újra hódít a kaftán fazon, főleg akkor, ha merész mintákkal és élénk színekkel is társul. Ha nyaralásodon is igazi divatdiktátor lennél, az Admas élénk kék színű görög motívumos kaftánja a tökéletes választás számodra.

Különleges aszimmetrikus és felsliccelt szabása miatt ez a nyári ruha egy sejtelmesen szexi, tekinteteket garantáltan rabul ejtő darab. 100%-ban poliészter anyaga miatt ez a strandruha olyannyira könnyű és jól szellőző, hogy szinte már lebeg a tested körül.

Kapd fel a strandra vagy készíts belőle egy derekadra simuló nyáriruhát az esti kutyasétáltatáshoz és hagyd, hogy a tenger kékje mindenhová elkísérjen téged.

Kattints IDE »

Vidám mintás kasmír nyári szett

Egy igazán feltűnő strandruhával ékesítenéd ruhatáradat?
A szoknyák helyett inkább a nadrágokat részesíted előnyben?
A nehezebb napokon a biztonságos ruhadarabokat keresed, de nem szeretnél megsülni?

Jó hír, hogy hozzánk is megérkezett az Admas kétrészes szettje, amely színei és mintái miatt kitűnő választás a nyárias árnyalatok szerelmeseinek, fazonjának köszönhetően pedig szuperpraktikus viselet akár a mindennapokra is.

A sokoldalú Admas nyári szettet nemcsak egyben viselheted:

  • felsője a fesztiválszezonhoz tökéletesen illő bohém darab, amely igazán jól mutat egy koptatott farmer sorttal és vékony pántjai miatt még a barnulásban sem akadályoz majd,
  • nadrágja szuper választás a hosszúra nyúló kerti partikra, amikor már lehűl a levegő és a szúnyogok is előbújnak a rejtekhelyükről.

Imádod az Admas kasmír szettjének színes és izgalmas világát? Dobd fel a strandruhát egy azonos mintájú fürdőruhával! Válassz a merevítős push up vagy a 2022-es fürdőruhatrendekbe különösen is illő háromszög fazonú bikinik közül.

Bárhová is mész, a vidám Admas strandruha zsebeiben minden apróságod elfér majd. Csak vigyél magaddal egy csomag zsepit, egy fülhallgatót, a mobilodat és a lakáskulcsodat, majd fedezd fel a szállásod környékét a hajnali órákban, hogy a nyaralásodról igazán különleges emlékekkel térhess haza.

Kattints IDE »

Kék tengerészcsíkos nyári ruha

Hidd el, egy A-vonalú strandruha a te nyári ruhatáradból sem hiányozhat. Hogy miért? Ez a különleges, hercegnős fazon minden testalkaton remekül mutat, lenge, jól szellőzik és a legrohanósabb napokon is biztosítja a mozgásszabadságodat.

Amikor már délelőtt kiszívja belőled az erőt a Nap, de úgy érzed, még ezer feladat áll előtted, csak kapd magadra az Admas tengerészcsíkos strandruháját és vesd bele magad a teendőidbe maximális kényelemben.

Ráadásul az Admas tengerészcsíkos strandruháját akár hálóingként is használhatod. Ha pedig a nyáresti filmezésekhez és borozásokhoz össze is öltöznétek, párodat is meglepheted egy színben passzoló, matrózmintás férfi pizsamával.

Nézd meg a ruhát ITT »

Belmanetti nyári ruha kétféle fazonban

A csíkos minták sosem mennek ki a divatból. Szuper példa erre a Belmanetti kétféle fazonban választható trendi strandruhája. A klasszikusabb nyári ruhában még a munkahelyedről hazafelé sem fogsz megsülni, a poncsó-szerű verziót pedig apróra összehajtva akkor is magaddal viheted a vízpartra, ha a strandtáskád már púposra van pakolva finomságokkal, törölközőkkel és olvasnivalóval.



Mindkét darab a kiemelkedő nedvszívó képességéről és gyors száradásáról ismert mikroszálas frottírból készült, amely ultrakönnyű viselet a nyári napokra.

Ha a strandon a vidámabb színeket részesíted előnyben, a poncsó fazonú strandruhát a klasszikus sötétkék-fehér csíkos szín mellett aqua-fehér színben is megrendelheted, amely mindig az Adriai-tenger kristálytiszta vizére emlékeztet majd.

A nyári ruha fazon pedig tökéletes a rohanós hétköznapokra: miután felvetted a gyerekeket az óvodából vagy az iskolából, már indulhattok is közösen a strandra, hiszen ha ebben indulsz el otthonról, az utcán és a medence mellett is kényelmesen érezheted magad.

Ysabel Mora nyári ruha

A lenge Ysabel Mora nyári ruhával úgy hangsúlyozhatod nőiességedet, hogy közben az overál szabás utánozhatatlan kényelmét is élvezheted. A szexi csipkék, a fekete-fehér pöttyös minta és a bohém rojtokban végződő élénk pink megkötő mind-mind olyan elemek, amik a strandon és a hétköznapokon is kacér megjelenést kölcsönöznek majd neked.

A strandruha praktikus zsebei minden apróságnak elegendő helyet biztosítanak. A zsebkendők mellett elférnek bennük a strandon bérelt szekrények kulcsai, illetve a gyerekek által gyűjtött kagylók és kavicsok is.

Ahhoz pedig kétség sem fér, hogy az Ysabel Mora sejtelmesen szexi strandruhája neked is jól fog állni, hiszen az állítható pántoknak köszönhetően teljesen személyre szabhatod a megjelenésedet.

Nézd meg ITT »


Mondj nemet a nyári hőségre és frissítsd fel ruhatáradat kényelmes és lenge strandruhákkal.
Nézz körül a kínálatban MOST »

2022 július 05 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.