Csobbanj bele a nyárba a vadiúj Ysabel Mora fürdőruhákkal és strandruhákkal

Csobbanj bele a nyárba a vadiúj Ysabel Mora fürdőruhákkal és strandruhákkal

Az elmúlt pár bezártsággal töltött év után igazi felüdülés az idei nyár, hiszen már bátrabban lehet kirándulni, utazni és strandolni. Természetesen a 2022-es fürdőruhatrendek is hűek ehhez a régi-új, felszabadult érzéshez: idén minden eddiginél élénkebb színek, utazásra csábító trópusi minták és sok-sok különleges fazon közül válogathatunk. A spanyolok pedig mint, mindig, most is tudják, mitől döglik a légy: az Ysabel Mora legújabb kollekciójának fürdőruhái és strandruhái egytől egyig az idei divat megtestesítői. Gyere, ismerd meg a legcsinosabb darabokat, amelyekben egy igazi mediterrán szépségnek érezheted magad a vízparton.
2022 július 19 — Eszter Belstilo
Szexi és kényelmes strandruhák nem csak strandra

Szexi és kényelmes strandruhák nem csak strandra

Kávézás a barátnőiddel? Több órás játszótéren futkosás a gyermeked után? Nagybevásárlás a tikkasztó hőségben? Vagy csak felkapnál valamit, amikor a világ legfinomabb lángosáért állsz sorba a strandbüfénél? Egy csinos és praktikus strandruha idén nyáron a pörgős hétköznapokban és a vízparton is a megmentőd lesz majd. Tarts velünk és nézd meg a Belstilo legtrendibb strandruháit, amelyekben még a legforróbb napokon is úgy érezheted magad, mintha nem is viselnél semmit.
2022 július 05 — Eszter Belstilo
Vadonatúj fürdőruha- és bikinitrendek 2022 - ezekben strandolunk idén nyáron

Vadonatúj fürdőruha- és bikinitrendek 2022 - ezekben strandolunk idén nyáron

Végre itt a nyár! A jó idő beköszöntével nemcsak a zenés fesztiválok és nevetéstől hangos kerti partik időszaka vette kezdetét, hanem a jól megérdemelt nyaralásoké és a frissítő strandolásoké is. Ahhoz, hogy idén is magabiztosan lépdelhess a vízparton, szükséged lesz egy szuper fürdőruhára is. Szerencsére a személyiségedhez illő darabot 2022-ben nem lesz nehéz megtalálni: az idei bikini- és fürdőruhatrendek színesebbek, mint az elmúlt években bármikor. Gyere, tarts velünk és ismerd meg az Admas, az Ysabel Mora és az Aznar Innova vadiúj, 2022-es fürdőruha-kollekcióit.
2022 június 21 — Eszter Belstilo
Nyári ajándékötletek nőknek és férfiaknak

Nyári ajándékötletek nőknek és férfiaknak

Tombol a nyár és te ismét születésnapra vagy hivatalos? Tedd tökéletessé az ünnepet, gyúrd egybe kreatívan az ünnepelt személyiségét, az évszakra jellemző egyediséget és adj hozzá egy cseppnyi praktikumot. Máris kész a tökéletes nyári ajándék a párodnak, a barátnődnek vagy a családtagoknak.
2021 augusztus 11 — Eszter Belstilo