Tavasz végétől kezdve, mikor a melegebb ruhadarabokat könnyűre cseréled, a pihentető alvásban is sokat segít, ha megtaláld a számodra legjobb nyári hálóruhát. Lehet az pizsama, vagy hálóing, szexis vagy laza, sportos, a lényeg, hogy jól érezd magad benne. Nyáron is rendkívül fontos a megfelelő hálóruha, nézd meg a top 5 ötletünket, amely segíthet a választásban:

1. Nőies hálóruhák nem csak a forró éjszakákra

Sok nőnek fontos, hogy a hálóruhája esztétikus és csábító legyen, természetesen nyáron is. A szép hálóruha mindennapi luxus és az öngondoskodás egyik formája. Csodálatos, ha egy hosszú nap után hazaérsz, és belebújhatsz valamibe, ami nem csak kényelmes, hanem gyönyörű is. Egy csipkével díszített darab tökéletes megoldás lehet a forró nyári éjszakán.

2. Kényelmes hálóruhák mindenek felett

Ha nem szeretnél mindenáron kihívó darabot választani és inkább az egyszerű hálóingek mellett döntenél, akkor az alakodat kiemelheted egy különleges szabású, vagy vékony pántos hálóinggel. Különösen kényelmesek a gombos hálóingek. Nyáron pedig kifejezetten ajánljuk a fehér hálóingeket, amelyek a lebarnult bőrödön csodásan mutatnak.

3. Stílusos nyári pizsama

Ha nem szereted a hálóinget, válassz egy egyszerűbb rövidnadrágos pizsamát. A rövid short és egy rövid ujjú, ujjatlan vagy pántos pizsamafelső kellő szabadságot és kényelmet biztosít az alváshoz. Nézd csak meg ezt a rövid ujjú női pizsamát.

4. Férfi hálóruha a kényelmes alváshoz

Ne menjünk el szó nélkül a teremtés koronái mellett! 
A statisztikák szerint a legtöbb férfipizsamát a hölgyek veszik kedvesüknek, párjuknak, vagy férfi hozzátartozójunak. Ezért főleg a nők ízlése dominál a színek és a design terén. A shortos férfi pizsamák már évtizedek óta nagy kedvencek. Divatos mintákkal és színváltozatokkal készülnek, válogass kedvedre.

5. A köntösöm nélkül sehova! 

Ha már hálóruha divat, természetesen az állandó kiegészítő, a köntös sem maradhat ki a felhozatalból! Na de nem ám a vastag, pihe-puha plüssváltozat, amit mackós mamusszal hordunk a téli estéken. Nyáron ez a rövid lenge köntös lesz a tuti befutó, ha magadra dobnál valamit egy frissítő nyári reggelen.

 

A Belstilo nagy választékából könnyen inspirálódhatsz. A természetes színektől az erős árnyalatokig, virágmintával vagy csíkokkal, fedezd fel online üzletünkben a legjobb hálóruhákat, hogy lépést tudj tartani a legújabb trendekkel. Tedd kedvenc darabjaidat a kosárba, nálunk mindig megtalálod a tökéletes egyensúlyt a stílus és a trendek között.

2020 április 14 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.