5 szexi tipp, hogy miben aludj nyáron

5 szexi tipp, hogy miben aludj nyáron

Unod már, hogy kinyúlt és fakó oversized pólókban alszol? Az esti órákban, lefekvés előtt is szexinek és magabiztosnak szeretnéd érezni magad a bőrödben? Olyan darabokkal bővítenéd a ruhatáradat, amelyekben kitakarózva sem fázol, viszont a legfülledtebb éjszakákon is jól szellőznek majd? Gyere, nézd meg top 5 tippünket, hogy miben aludj a nyáron és találd meg még ma vadiúj hálóruhádat.
2022 augusztus 02 — Eszter Belstilo
Tovább bővült az új, tavaszi hálóruha-kollekció

Tovább bővült az új, tavaszi hálóruha-kollekció

Április elején debütált a webshopban az Admas legújabb tavaszi hálóruha-kollekciója, de máris újabb nyárias termékekkel bővült a Belstilo éjszakai ruházat-választéka. A bohém, mintás és a bájosan egyszerű, egyszínű darabok mellett ezúttal helyet kaptak a kínálatban az érzéki, csipkés tavaszi-nyári hálóruhák, a lenge hálóingek és a tikkasztó kánikula elviselését megkönnyítő férfi pizsamák is. Gyere, találd meg gardróbod legújabb kincsét, lepd meg magad egy szuperkényelmes nyári hálóruhával.
2022 április 19 — Eszter Belstilo
ÚJ nyári spanyol hálóruhák érkeztek az Admastól

ÚJ nyári spanyol hálóruhák érkeztek az Admastól

Egyre melegebbek a tavaszi nappalok és ezzel együtt lassan köszönthetjük a fülledt éjszakákat is. Itt az ideje lecserélni a vastag paplanokat, a meleg pokrócokat és a bélelt, hosszabb szabású éjszakai öltözékeket is. Itt a tökéletes alkalom, hogy beszerezz pár új szettet, hiszen az Admas idén is divatos spanyol hálóruhákkal jelentkezett, amelyek nemcsak szellősek, hanem még a személyiségedet is kifejezheted velük. Olvass tovább, találd meg a vadiúj kedvenc pizsamádat.
2022 április 05 — Eszter Belstilo
Top 5 hálóruhaötlet nyárra

Top 5 hálóruhaötlet nyárra

Tavasz végétől kezdve, mikor a melegebb ruhadarabokat könnyűre cseréled, a pihentető alvásban is sokat segít, ha megtaláld a számodra legjobb nyári hálóruhát. Lehet az pizsama, vagy hálóing, szexis vagy laza, sportos, a lényeg, hogy jól érezd magad benne. Nyáron is rendkívül fontos a megfelelő hálóruha, nézd meg a top 5 ötletünket, amely segíthet a választásban:
2020 április 14 — Eszter Belstilo