1. Belmanetti női rövid kapucnis cipzáras köntös

A Belmanetti könnyű, vékony és puha köntöse az egyik leglezserebb darab a tavaszi kínálatunkban. Rövid, térd fölé érő szabása teljes mozgásszabadságot biztosít számodra. A 90 cm-es hosszúság azt is lehetővé teszi, hogy a langyos napsugarak felmelegítsék a lábaidat, ha a reggeli kávét májusban már az erkélyen fogyasztod el.

A fehér köntös sportos, kapucnis és cipzáras szabását tökéletesen kiegészítik a visszafogottan nőies, kis pöttyök. A kék szín nemcsak az apró mintán, hanem a mandzsettán, a kapucni szegélyén és a cipzár mentén is visszaköszön.

A köntös praktikusságát két tágas zseb is erősíti, így mindig kéznél lehet egy csomag zsepi, a telefonod vagy éppen egy müzliszelet a tökéletes napindításhoz.
Nézd meg ITT »

2. Rózsaszín kötött Admas köntös

Az Admas rózsaszín, kötött tavaszi köntöse olyannyira divatos, hogy már-már kardigánnak is elmenne a rohanós hétköznapokra. Az egyenes vonalú, oversized fazon és a finom kötött zsenília anyag visszafogott csillogása szakítanak a klasszikus köntösszabásokkal.

A puha tavaszi köntös 3 méretben rendelhető, így igazán könnyű eldönteni, hogy számodra melyik lesz a megfelelő. Trendi, szándékosan oversized szabása páratlanul kényelmes, univerzális rózsaszín árnyalata pedig szinte minden bőrtípushoz és hajszínhez remekül illik.

Megunhatatlan komfort darabbal bővítenéd a ruhatáradat? Az Admas kötött zsenília köntöse remek választás a hűvösebb tavaszi hétköznapokra.
Kattints IDE »

3. Belmanetti galléros női köntös

Odáig vagy a nőies szabásokért és otthon is elegáns megjelenésre törekszel? A Belmanetti galléros tavaszi köntösének vékony frottír anyaga és a hosszú szabása igazán előkelő összképet alkot, ezért minden pillanatban királynőnek érezheted magad.

Amikor úgy érzed, legszívesebben egy paplanba csavarva végeznéd el a reggeli teendőidet, csak kapd magadra ezt a tavaszi köntöst. Szinte olyan érzés lesz viselni, mintha ki sem keltél volna az ágyból, ezért tökéletes társ a nehezen induló reggelekre.

A fehér tavaszi köntös egyszínű változatban vagy 3-féle színes pöttyökkel és gallérral díszített árnyalatban lehet a tiéd. Hozzád melyik passzol leginkább? A pink, a mályva vagy a kék?
Derítsd ki ITT »

4. Sötétkék virágmotívumos szatén Admas köntös

Az Admas vadiúj tavaszi köntöse nemcsak a gardróbodba, hanem a szívedbe is becsempészi az igazi tavaszt. A selymes, sötétkék szatén utánozhatatlan fénye és a csodás virágmotívumok azonnal megragadják a tekinteteket.

A tavaszi köntös nőiességét a szexis szabás tovább fokozza. Az egyszínű szegély, a mandzsetta és a deréktájon megkötős öv optikailag kihangsúlyozzák és a megfelelő helyeken karcsúsítják az alakodat.

Az Admas köntöse tökéletes választás a romantikus, ágyban reggelizős, lustálkodós reggelekre. Főleg akkor, ha a hozzá passzoló pizsamával, szettként viseled.
Nézd meg ITT »

5. Lenge türkiz virágos pamut Admas köntös

Az Admas fehér alapon virágmintás tavaszi köntöse egy könnyed darab a bohém stílus szerelmeseinek. A lenge pamutköntös kimonószerű szabása és széles ujjai páratlan kényelmet kínálnak. A türkiz, a rózsaszín és a piros színű tradicionális virágmotívumok pedig igazán játékossá teszik az összképet.

A tavaszi köntöst a szegélyen és az övön messziről szinte alig észrevehető, púderrózsaszín csíkok varázsolják még izgalmasabbá. Az Admas újdonságának látványa garantáltan vidám löketet ad a napodnak.
Kattints IDE »


A tökéletes köntöst keresed magadnak idén tavaszra? Nézz körül folyamatosan megújuló kínálatunkban.
Kezdd ITT »

2022 május 03 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.