Lenge Admas hálóingek változatos mintákkal

Ha a nagy melegben pizsama helyett szívesebben nyúlsz a hálóingek felé, jó hírünk van számodra: az Admas legújabb kollekciójának izgalmas színei már a legnagyobb mozgásszabadságot nyújtó, nőies fazonokon is hódítanak.

A tengerészcsíkos Admas hálóing az a darab, amelyet nem hagyhatsz ki a bőröndödből, amikor nyaralni indulsz. A sötétkék alapon fehér csíkokkal és a mellzsebén horgonnyal díszített hálóing egy igazán fiatalos viselet. A játék kedvéért akár össze is öltözhettek a pároddal, ha a hozzá illő férfi pizsamát is beszerzitek.

Az Admas legújabb levélmintás hálóinge nemcsak nyárias, tengerkék alapszíne miatt nagy kedvencünk, hanem a különleges fazonja miatt is. A hálóruha V-nyakú kivágással rendelkezik, amelyet valódi levelekre hasonlító, egyedi varrások ékesítenek. Emellett a hálóing fazonja tökéletes, ha a legmelegebb napokon a rövidujjú és ujjatlan közötti átmeneti szabást kedveled.

A legvidámabb nyári estékhez egy hasonlóan bolondos hálóing is dukál. Az Admas banános hálóinge fehér alapszínével és zöld-sárga banánmintájával szinte sugározza magából a boldogságot. Ezt az érzést a nyakrész laza megkötője is növeli, amelynek végein bohókás pomponok kaptak helyett.

Nőies, csipkés hálóruhák

A minták helyett inkább a letisztultabb és nőiesebb hálóingek vagy pizsamák felé húz a szíved? Akkor az Ysabel Mora és az Admas legújabb hálóruháit imádni fogod. Ezek a darabok aprólékos részleteikkel és érzéki csipkéikkel emelik ki viselőjük szépségét.

Az Admas modál pizsamája egyszerűségével hódít. A kellemes melange szürke színt a V-nyakkivágáson és a rövidnadrág szárain látható geometrikus csipkék teszik érdekessé. Na meg persze az anyagösszetétel, hiszen ez a pizsama 95%-ban modálból, azaz egyfajta luxustextilből készül. A modál rendkívüli légáteresztő és száradási képességének köszönhetően a legfülledtebb éjszakákon sem fogsz túlmelegedni.

Az Ysabel Mora legújabb hálóinge pillanatok alatt érzéki, romantikus hangulatot varázsol a hálószobába. Rövid szabása, karcsúsított dereka, illetve csipkével gazdagon díszített mellrésze és pántjai miatt ez a darab már-már egy alkalmi ruhára hasonlít. Nemcsak alváshoz és összebújáshoz remek viselet, hanem az énidődhöz is. Fekete színe miatt ez a hálóing pont annyira univerzális darab a nőies divatot kedvelők szekrényében, mint a minden alkalomra tökéletes “kis fekete ruha”.

Játékos és nyárias pizsamák férfiaknak

Készítsd fel kedvesedet a közelgő nyárra, szerezz be számára olyan hálóruházatot, amely még az éjszakák fülledt levegőjét is képes elviselhetővé tenni.

Ha már most mindketten a nyaralásotok boldog pillanatairól álmodoztok, szuper választás az Admas tengerparti hangulatot árasztó, pálmafás pizsamája. Anyagát tekintve 100% pamutból készült, így a legforróbb nyári éjszakákra is praktikus viselet. Zsebes nadrágjában pedig elfér az összes apróság, amire egy férfinak szüksége lehet: a telefonja, pár zsebkendő és a kanapén kuckózós estékre még a távirányító is.

A kerékpározás szerelmeseinek pedig újabb szuper hálóruhával gyarapodhat a gardróbja, hiszen az Antonio Miro vadiúj biciklis pizsamájával még éjszaka sem kell lemondaniuk kedvenc tevékenységükről. A felsőn megjelennek a férfiak kedvelt színei, a különféle kék és szürke árnyalatok. A mellzsebre hímzett kerékpár pedig teljesen sötétkék, így azonnal magára vonja a tekinteteket.


Készülj fel a nyárra, nézz körül a legújabb lenge hálóruhák között.
Kezdd ITT »

2022 április 19 — Eszter Belstilo

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.