Süt a nap, melegszik a levegő és minden porcikád szabadságra vágyik? Keresve sem találhatnál jobb időpontot a szabadtéri edzésekhez. Ha már eddig is sportoltál azért, ha viszont csak most kezded, akkor azért szerezz be egy motiváló John Frank leggingset az edzéseidhez.

Kényelem és praktikum mindenek felett

Hiába vannak zárva a kondi- és edzőtermek a járvány miatt, az egészségünk, a kiegyensúlyozottságunk, a lelki békénk miatt most talán mindennél fontosabb a boldogsághormonokat termelő testedzés. Ehhez pedig az egyre melegebb, tavaszi napokon minden adott. Korántsem mindegy azonban, hogy miben indulsz futásnak. 

A John Frank vadonatúj leggings-kollekciójával azonnal testmozgásra ösztönzöz. A vagány nadrágokban azonban nemcsak szédületesen jól nézel majd ki, de a mozgás is élmény lesz bennük. A magas szabású derék pontosan simul a bőrödre. Négy irányba elasztikus szerkezete rugalmasan az izmaiddal egyszerre és egyirányba mozdul. Nem csúszik fel, nem szorít és nemcsak a mozgás, de a levegővétel is kényelmes és akadálymentes. 

Mit szólnál egy edzéshez, ahol végre nem arra kell figyelned, hogy áll rajtad a sportnadrág, hol csúszott fel vagy éppen le? Jöhet?

A John Frank sportnadrágok anyaghasználata maximálisan a sportmozgásodhoz igazodik, akkor is, ha az intenzív, megerőltető edzések híve vagy. Enged, ahol szükséges, feszesen tart, ahol az kívánkozik. Funkcionális megoldásaival igazán kényelmes és komfortos viselet futás, tempós téma, funkcionális vagy akár sajáttestsúlyos edzés közben, de bátran viselheted jógázáshoz, pilateshez vagy akár aerobikozáshoz is. 

Az izzadás az intenzív sportolás természetes velejárója, jól tudják ezt a John Frank tervezői is, ezért az új leggingsek könnyű, légáteresztő technikai anyaga szinte észrevétlenül vezeti el és engedi gyorsan elpárologni a nedvességet. Közben levegőhöz juttatja a bőrödet, szinten tartja a testhőmérsékletedet és mozgás teljes szabadságát biztosítja.

Van hely a kulcsodnak is!

Nálad is örök probléma, hogy hova tedd a kulcsot? Zavar, ha a kezedben van, a táska viszont kényelmetlen? A John Frank erre is gondolt. A sportnadrágok hátsó részében ezért egy titkos zseb is helyet kapott, ahova pont befér a kocsi- vagy lakáskulcsod, és persze mozgás közben sem irritál majd.

Futás, séta, saját testsúlyos edzések – csak szexin

Egy John Frank mégiscsak John Frank. Bár a leggingsek és sportnadrágok választásánál a praktikum és a kényelem az egyik legfontosabb szempont, azt sem szabad elfelejteni, hogy bizony jót tesz a léleknek, ha edzés közben is a lehető legjobb formában látjuk magunkat. A John Frank pedig ebben sem hagy magadra. A testhez simuló, szűk szabása minden testalkaton szupernőiesen mutat. A márkától megszokott, egyedi, vidám és színes minták pedig azonnal magukkal ragadnak. Már csak a stílusodhoz leginkább passzoló szín- és mintavilágot kell kiválasztanod. 

Trópusi levél, vidám gyümölcs vagy a vibráló piros a Te világod?

Találd meg a kedvencedet »

2021 március 30 — Laszlo Becht

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.