Szereted a testhez simuló ruhákat, de utálod, ha látszik a fehérneműd körvonala? Az Ysabel Mora márka új kollekciójával éppen neked kedvez majd. Olvass tovább és köss örök barátságot az új lézervágott fehérneműkollekcióval!

Mi az a lézervágott bugyi?

A lézervágott bugyik különlegességét a speciális anyaghasználat és formázás adja. A bugyik komfortos poliamidból készülnek, 10%-ban rugalmas elasztánt tartalmaznak, az intim testrésszel érintkező részén pedig extra pamut réteg garantálja a maximális higiéniát. 

Az Ysabel Mora lézervágott fehérnemű ezzel a megoldással tökéletesen a testhez simul, sehol nem áll el, nem gyűrődik meg és nem fodrozódik. Rugalmas kialakításának köszönhetőn egész nap a testeddel együtt mozog, sehol nem szorít és a vonalai, varrásai  nem nyomódnak a bőrödbe, nem irritálják azt. 

Bár sokan inkább nem is viselnek fehérneműt a testhez simuló ruhák alatt, ez egyáltalán nem higiénikus és kényelmetlen szituációkhoz is vezethet. Az Ysabel Mora lézervágott bugyikkal viszont nem kell kompromisszumot kötnöd. Kényelmesek, tökéletesen testhez simulnak, komfortosak és higiénikusak.

Nem csak láthatatlan, gyönyörű is

Az Ysabel Mora lézervágott bugyikban szexinek és kívánatosnak érezheted magad. A testhez simuló ruhát levéve sem kell feláldoznod a gyönyörű megjelenésedet, mert ezekben az alsókban nem úgy festesz majd, mintha egy latexdarabka lenne rajtad bugyi helyett. 

A Ysabel Mora bugyik szemkápráztató csipkemintái sokat sejtetnek és szépen takarnak a kényes területeken. Különleges mintázatuk ezernyi felfedezésre váró titkot rejt. Az érzéki, lágy csipkeminták csodásan díszítik a bőrt, így a feszes ruhádban és nélküle is ellenállhatatlan leszel. 

Szép, szép és még kényelmes is

Ha a csipke eddig kemény és feszes anyagként élt az elképzeléseidben, akkor a spanyol Ysabel Mora lézervágott bugyikkal ezt is újraértelmezheted. A puha poliamid és a rugalmas elasztán keveréke ugyanis éppen úgy mozdul, ahogy Te, éppen annyira nyúlik, amennyire a testhelyzeted indokolja és éppen annyira feszes, amennyire szükség van rá azért, hogy stabilan, gyűrődésmentesen simuljon a bőrödre.

Így válassz lézervágott bugyit

A lézervágott bugyi akkor lesz kényelmes és szépen testhez simuló, ha az aktuális testalkatodnak megfelelő fazont és méretet választasz. Motivációs bugyinak nem alkalmas. Viszont, ha a megfelelő fazont választod, garantáltan elragadó leszel benne.

Próbáld ki Te is, nem fogsz csalódni! Válassz az új Ysabel Mora lézervágott bugyikollekcióból egy új kedvencet!

Megnézem »

2020 október 06 — Eszter Belstilo
Címkék: fehérnemű

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.